fredag 23 januari 2015

DAGENS KONTOR


Här sitter jag idag och betalar räkningar och fixar lite till bloggen.

Tycker så mycket om vårt lilla kontor/gästrum. Det blev så himla bra med den inbyggda förvaringen under snedtaket. Saknar dock lite bättre belysning samt en skönare kontrosstol här inne, och så skulle jag vilja ha en högtalare så man kan lyssna på lite skön musik när man jobbar!
Tjingeling helgen!


Ja helg igen. Hur fort gick inte den här vekan?! Poff sa det bara! Ute har vi fått riktig vinter och allt är så fint när det är vitt:) Hoppas hoppas det ligger kvar iaf till sportlovet nu, och jag får ångra lite att jag sa att jag ville ha vår nu istället, det här är ju faktiskt rätt så trevligt! När det är kallt och snöigt utan slask och det är ju faktiskt sååå roligt med lite snö åt alla söta skatter där ute. Heller hur?Skrivbordet kommer från Baazar, tavlan är en Guide to Manhattan (och jag har två guider till där att ta tag i inramningen med, kommer säkert tröttna på dom innan dom hinner komma upp;), marmorbricka från Hay.Nu väntar Maxi stormarknad här, bäst att ta tag i det innan alla andra;) Ha en toppenfin start på helgen nu vänner så ses vi snart igen!

KRAM


6 kommentarer:

Catta sa...

Så fint du har det där, så skönt med en egen liten plats i hemmet, har oxå en mysig "bloggplats" att sitta vid, typ enda stället som barnen inte tagit över ;)

Önskar dig mysig fredag & helg!
Kram Catta

Och är du tävlingssugen så kan du kika in hos mig :)

Underbara Saker sa...

Så fin arbetshörna!!!

Jenny sa...

Vilket fint skrivbord:) var hittar du ramar till posters av David Ehrenstråhle, det verkar inte finnas några färdiga med de måtten?
Kram Jenny

Anonym sa...

Jättefint, ser så mysigt ut. Får jag fråga dig om marmorbrickan från Hay är den mattslipad eller så där spegelblank (polerad tror jag det heter)?

Anonym sa...

Fint kontor, och ljusstaken passar verkligen perfekt där. Jättefint!

MITT VITA HUS sa...

Jenny: Jag lämnar in för inramning på Gallerix, men det finns färdiga ramar via ramochtavla.se:)

Anonym: Den är nog mer blank i finishen, så ja polerad.


Kram


M