måndag 1 december 2014

JAG & PONNYTJEJERNA PÅ SIHS
Suuuuperladdade tjejer framför Friends!

Hej vänner!


Måndag förmiddag och jag har än inte riktigt vaknat till här! Det blev nämligen mycket sent igår och just nu har jag fått hem en tösabit som inte klarade av att vara i skolan idag, hon har såå ont i huvudet så nu ligger hon nedbäddad under ett duntäcke här och håller tummarna för att hon piggnar till snart eftersom vi har väntande hopplektion i eftermiddag (den får man ju inte missa för allt i världen!!!). Dessa tjejer, för dom är hästar a l l t. Ja verkligen. Det går liksom inte att ta miste på;)Sweden international horse show är verkligen något extra. En hästfest som slår rekord. Jag erkänner, jag tycker med det är så kul (dock är nog jag mer intresserad av att se ridningen och showerna än att springa på en proppfull mässa och riva och slita i allt som är billigt (eller ja sviiindyrt, som tyvärr mycket är som hör till hästsporten!). Men jag fick snällt följa med och vara mamman som höll koll på och höll ihop lilla gänget där inne;)

Hoppningen såg vi dock, eftersom det är de de gillar mest! Här ser ni Malin Baryard på Tornech (gick tyvärr inte jättebra för dom men jag tycker ändå Malin är fantastisk. Hon hoppade och tränade mycket i de stallet jag red i när jag var yngre och höll på mycket med hästar:)
För Peder Fredriksson och Sibon gick det bättre - grattis!
Nu till något inte jag som mamma riktigt hängde med i. Vem är Linn, jo det fick jag snabbt lära mig - Mamma hon har ju en bloooooggg - ha ha ok, då förstår jag självklart hur stort det är;) Happy girls fick ett kort med Linn, som ställde upp så snällt - tack du gjorde dagen för de här tejejrna! (och just det tussen tack ni gulliga bloggläsare till mig och min lilla blogg som kom fram och hälsade, ni är för söta, blir lika rörd varje gång och fattar det knappt, stor kram till er:)

Sa någon ordet lycklig? Det är är lycklig fångad på bild:)
Medans några shoppade loss försökte jag lyssna på en intervjun med Pether Markne...

…och spana på dressyr kur'en på storbildsskärmen i mässhallen!


Sen blev det highlife igen. Där var ju Nellie! Hon är ju bara så gullig den där tjejen med sina små fans. Jag måste bara säga det. Kön ringlade sig sååå lång för att få knäppa ett litet pic med Nellie. Ännu lyckligare, japp! (vi såg ju även fler kändisar inom hästsporten, alla var ju liksom där, från kända ryttare, ännu kändare hästar, tvprofiler ja alla i stort sett:)


Sen blev det kväll och kvällsföreställning. Magiskt vackert, så duktiga ryttare, kuskar och magiskt fina hästar igen. Jag hade adrenalinpåslag på fyrspannet. Jag men det är ju bara så häftigt. Tyvärr var vi alldeles för trötta för att stanna hela kvällen ut och missade lite på avslutningsnummret. Men men så är det. Vi hade ju ett par mil att åka hem och det var ett par trötta tjejer jag hade i bilen hem med mig.Hoppas ni hade en mysig fina första advent igår vänner!
KRAM


1 kommentar:

Nazima sa...

Vilken lyckad dag och kväll! kan tänka mig att tjejerna vart nöjda!
Hade inte hört talas om Nellie för ett par dagar sedan, visar sig nämligen att hon kommer från samma ställe som jag bor här på västkusten.
Kram