torsdag 11 december 2014

DET NYA TJUSIGA MARMORBORDET

Igår kom vårt nya bord till vardagsrummet, det urtjusiga marmorbord. Gläds åt att det är lite större än det första. Idag sprider det nya doftljuset från Voluspa/Homenord en härlig doft här i vardagsrummet.
(Bordet kommer härifrån, Mattan är från Fabula Living, Howardsoffan från Englesson, bläckfiskljustakarna Artilleriet, tvbänken som skymtar från Baazar)

Tjingeling vänner!


Här är det äntligen lite ledigt, faktiskt flera dagar vilket är så välbehövligt just nu. Det har verkligen varit tokmycket senaste tiden så nu ska jag komma i fatt lite här hemma:)


Idag har jag pysslat ordning lite i vårt vardagsrum. För er som inte följt mig på instagram kan jag berätta att vårt fina Day bord i betong sprack i skivan och fick tyvärr åka på reklamation:( Kände hjälp precis till jul, inte vad jag önskade direkt:S Men det finns inget som igen går att lösa och nu hade jag turen att få tag i ett tjusigt bord som jag redan förälskat mig i:) I vår ska vi nog försöka genomföra vår plan att möblera om lite i vardagsrummet och göra det till mer ett rum där man kan umgås utan en tv som stör. Längtar!


Nu i eftermiddag väntar luciatåg numero ett (har hela tre! att se i år:) och sen väntar det butiksöppningsmingel till kvällen. Önskar er en fin torsdag!
KRAM4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint!

mitdittovitt sa...

Åh dina blider är alltid så fina och inspirerande :)
Kul med nytt bord även om det självklart inte var kul att erat andra sprack.

Ha en fin dag!
Kram

Anonym sa...

Det blev verkligen supersnyggt med nya marmorbordet! Förstår att du är nöjd :-)

Ha en skön ledighet!

Hälsningar Madeleine

Anonym sa...

Oj oj oj, så fint det blev. Stilrent!

Helén