fredag 26 december 2014

ÅRETS JULGRAN


Så blev årets gran ta daa. En liten vanlig gran som doftar jul. Vi åkte aldrig och högg en egen som jag pratade om, utan det blev köpe varianten, där av är den suuupertät formklippt (och barrar redan:S). Granens pynt går i år, som förra året, i guld och silver, vitt och glas och fullt med änglar, stjärnor och kottar (och barnens polkagriskäppar!). Det mesta pyntet är från Svenskt tenn och känns så lyxigt fint i granen (allt i guld är från förra året, i år köpte jag mer stjärnor fast i silver och de silvriga små änglarna som ni ser)!

Hej annandagen och hej vänner!

Idag här hemma går vi fortfarande runt i myskläderna och är ganska så sega. Det blev nämligen sent innan vi kom hem från småland inatt. De små plockar just nu med sina julklappar (de fick allt och lite till som vanligt! Emma fick mest saker till hästen och ridkläder. Alice fick smink, parfymer, en egen tv, pyssel sånt som hon gillar allra mest:) och är riktigt nöjda! Hoppas ni haft en riktigt bra jul och att tomten kom till er med. Han kom till mig med faktiskt och jag fick så fina saker av mina älsklingar (jag måste ha varit jättesnäll i år;). Ni kanske vill se vad?
KRAM

4 kommentarer:

Marita sa...

God Fortsättning 🎅🎄 ja jag vill gärna se
vad du fått 😀ha en fortsatt skön Annandag Jul ❤️

♥Linda♥ sa...


God fortsättning!
Så fin er gran är men trist med barrandet. Jag kan bara trösta dig med att ni är inte ensamma. Vår gran barrar med, nåt alldeles...!?!

Ha det fortsatt fint och visa gärna din julklappar om du vill... Synnerligen nyfiken :)))
Kram!

Nazima sa...

Jättefin gran precis så lagom pyntad som jag gillar! Jag ät nyfiken på vad tomten kom med till dig :) här blev det ochså lite för mkt. till barnen, mormor & morfar kan dom! Min äldsta fick ochså lite hästprylar bl.a samt rn biljett till mellons delfinal i Göteborg,så hon vart helnöjd!

Ha fortsatt trevlig annandag!
Kramar

Anonym sa...

Extremt fräscht!

Bästa tipset: Det går fortfarande att tävla om snyggmattan på Leva&bo FB-sida:
https://www.facebook.com/LevaBo