söndag 9 november 2014

TÄVLINGSDAGS IDAG FÖR DESSA TVÅ
Idag är det tävlingsdags för dessa två fina!

God morgon sköna söndag!

Här idag ska vi precis ge oss iväg till stallet igen. Idag som ni ser ovan är det nämligen tävlingsdags för Emma & Cylwie. Det är andra gången, eller nja andra och andra, första gången i våras gick de bara en Clear round ihop och på väldigt låg höjd. Nu idag blir det mer på riktigt och det blir två klasser, Clear round och LD i KM på klubben, så kryssa fingrarna att det nu går bra:)
KRAM

Update: Jo hur gick det då? Faktiskt så gick det sååå bra! De plockade en rosett tillsammans (nu får ni tänka, Emma har faktiskt bara ridit i dryga två år, det här var hennes riktiga första tävlingen, den i våras gills knappt för då var det bara jättelågt. Idag var det på samma höjd som de andra tjejerna som ridit i nästan hela sitt liv. Emma hade som mål att inte trilla av (brukar ju hända ganska så ofta annars om jag säger så;) och se de lyckades ta sig runt felfritt tillsammans:)!1 kommentar:

Linda B sa...

Jag kryssar mina fingrar för att hon får riktigt roligt idag och att hon blir nöjd med sina rundor och känner att hon har gjort sitt bästa :)