måndag 10 november 2014

HEJ MÅNDAGÄntligen har jag fått hem mitt fina isländskafårskinn i den allra vackraste grå nyansen (hittade det här hos härliga butiken Homenord). Tyvärr så slarvade ett visst transportföretag bort det första men efter x antal dagar så reklamerade det hela då de sökt överallt efter paketet och då kunde Homenord skicka mig ett nytt. Men det var väl värt att vänta på! Nu kan jag mysa lite extra där i mitt soffhörn och kan värma mina kalla fötter där på världens finaste fårskinn:)
Hej nya veckan!

Här har hela morgonen gått åt till det sedvanliga tvättberget och till en hel del hemmafix som vi inte hunnit i helgen. Nu mera är det ju så att helgerna går i ett nafs, vi flickor håller oss i stallet (lillasysterom hon vill, men hon brukar välja leka med en vän istället:) medans mannen "leker" med sina killvänner och deras nya intresse vilket innebär hela dagar med crosskörning (läs; krisar, det är vad jag anser de gör;) Men det är kul att de har en hobby, så det är helt ok:).

Idag väntar jag snart en leverans här på en viss matkasse. Vi har faktiskt aldrig provat det konceptet innan, men jag tänkte nu var det dags. Kan ju underlätta en del i det vanliga vardagssnurret?! Men vi får se vad de övriga tycker om att prova massor nytt:)Hoppas er nya vecka startat fint vänner!
KRAM
9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, Så himla snyggt ni har det!!!
Har tänkt köpa Kiviks soffa. Undrar vad du har för tyg på din soffa? Och om du vet om det vita tyget på soffan snabbt blir smutsigt? Och om det är lätt att ta bort o sätta dit tyget igen när man tvättat det? Väljer mellan en ljust grå el den vita Kiviks soffan.

Anonym sa...

Hej, Så himla snyggt ni har det!!!!
jag undrar om du vet om det vita tyget på kiviks soffan är lätt att ta bort o sätta dit igen när man tvättat det? o om det vita tyget lätt blir sunkigt o smutsigt? väljer nämligen mellan den ljust grå el den vita Kiviks soffan.

mitdittovitt sa...

Så mysigt skinn du hittat :)
Jag älskar fårskinn och har ett antal hemma är så mysigt att sitta på i soffan och på stolarna.

Ha en fin kväll /Fia

Anonym sa...

Hej, så mysigt det ser ut! Vart kommer den grå mattan ifrån? Kram

Anonym sa...

Har ett liknande fårskinn i vår soffa och det älskas av vår lilla mini hund som ligger där ständigt så en annan har inte en chans;-) Har funderingar på att köpa en sådan Kivik soffa till barnens tv-rum men velar mellan vilket tyg jag ska ha. Har vit soffa där nu men är så trött på att tvätta det ständigt. Vilket av alla tygerna man kunde välja på är det som ni har på er soffa?/Karolina

Gabriella sa...

Så fint hos dig! Gillar dina härliga kuddar i soffan:)
Kram

MITT VITA HUS sa...

Hej alla!

Så många frågor om soffan så jag sammanställer lite. Vi har en Kivik från Ikea, två divaner och en tvåsistsoffa i mitten. Vi har ett vitt tyg till det som fanns från början men som utgick ur sortimentet, det var tyvärr ganska fläckigt efter flitigt användare av barnen så i soffras skulle vi köpa till ett tyg att ha att byta med, det blev då det här grå (Orrsta) det trivs vi alla jättebra med men vi har kvar det vita att byta med ändå. Det är inte alls svårt att byta tyg på soffan och som sagt om man köper de billigare tygerna kan man ju förnya sig ofta:)


Mattan är en matta som heter Handloom från Carpet Vista, den är svart-grå och superstor så hela soffan kan stå på den, tror runt 250 x 350!


Kram

M


Anonym sa...

Hej!
Kikade på Homenords hemsida för att beställa ett likadant fårskinn, men vilket av dem är det du har? Vore jätte tacksam för svar.
Ha en fin lördag!
Cecilia

MITT VITA HUS sa...

Cecilia: http://homenord.se/sv/textilier/mattor/langharigt-lammskinn-fran-island.html

Kram

M