söndag 16 november 2014

FÖRSTA PEPPISARNA & ISKALL JULMUST
Mmm så gott med iskall julmust och peppisar. Igår kunde jag igen längre låta bli dom i affären:) Ny mattidning med inspiration till jul & nyår fick också följa med hem. Tänkt det är advent om två veckor. Ja två veckor!:S Måste nog ut i förrådet och leta upp advenstlådan och se vad jag har och vad som behöver köpas!

Tjingeling igen!

Jisses så grått det är denna söndag och det blir inte direkt bättre för huvudvärken idag heller med det här vädret. Tror minsann jag håller på att dra på mig något virus. Idag ont i hela kroppen och fryser och känner mig inte alls tipp topp:( Alice var ju krasslig förra förra veckan med lite feber och var superhängig men det gick ju över på bara någon dag och N äter redan en kur medicin så det är väl inte så konstigt om jag skulle åka på något nu med:( Fast nu försöker jag mig på egen hälsokur med must och pepparkakor, så vi får väl hoppas det hjälper;)


Önskar er en fin söndag nu vänner!
KRAM
2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Alltid fine og stemningsfulle bilder hos deg :-) Har vært på utkikk etter det hvite fatet fra House Doctor... Hvor har du kjøpt det? Randi

Lena sa...

Äntligen dags för lite pepparkakor och julmys.De fina ljusstakarna i silver från Svenskt tenn, behöver man putsa dom ofta?
Mvh L