torsdag 20 november 2014

DEN DÄR LAMPAN
Den där lampan, House Doctor's DIY Glass ball pendant, ja ni har säkert sett den på typ hundra bloggar redan, men jag har inte kunnat släppa tanken på den sen jag först såg den på pressbilderna från House Doctor. Nu är den min och jag är väldigt glad för den. Ska bara pyssla ihop den sen får ni se den uppe!

Tjingeling fina!

Här idag är det precis lika mörkt och grått som de senaste dagarna, fast idag känner jag mig mycket piggare. Har till och med varit utanför dörren idag;) Det blev en tur till Ikea för att fylla upp ljusförrådet lite och för att få lite inspiration. Ganska skönt att komma ut när man varit nedbäddad flera dagar!


Vad har ni för er idag då vänner?KRAM

5 kommentarer:

Catta sa...

Sååå fin är den, jag har min över soffbordet och ääälskar den lika mycket nu som när jag fick hem den för snart ett år sedan. Svår att tröttna på liksom, så stilren och transparent i känslan. Ska bli kul att se vart din hamnar :)

Kram Catta

Anonym sa...

Var köpte du godbiten?/chris

På Selmas gata sa...

Den är faktiskt himlans snygg! Vår står dock fortfarande i sin väska, det har inte riktigt hunnits med att få upp den... Nu är vi nyss hemkomna från förskolan och en inköpsrunda i centrum där bl.a. vantar och sån där "fuskkrage", samt årets första hyacint fick följa med oss hem. Ha en fin kväll! kram/tanja

Mittgodastefinaste sa...

Älskar House Doctors lampor!

Kram Jenny

Anonym sa...

Vad köpte du för glödlampa till den eftersom den inte ingår?