lördag 11 oktober 2014

PIZZALEVERANSHey sis want some pizza?!
Idag leverar Alice godispizzor till familjen som vi shoppat på Hemmakväll. Hur söta som helst (både innehåll och utseende;)!


Hej soliga sköna lördag!


Här har vi precis kommit hem från stallet där vi varit en stund och kikat på storasyster i familjen som tränar hårt med sin ponny inför klubbmästerskapet som är snart! Det har varit en helt ljuvlig höstdag, färgerna bara sprakar runt omkring och jag bara älskar att det är så vackert ute just nu och det är sååå skönt att då få njuta och ta igen sig ute på landet, det är det bästa jag vet nästan. Dock var det en aningen geggigt i stallet eftersom det varit ganska ruggigt väder med regn i veckan. Nu ska vi ladda upp för en riktigt skön soft lördagskväll här hemma med en massa gott, både middag och snask:) Och ni ha nu en supermysig kväll så ses vi snart igen!

KRAM

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har hon egen häst?

mammaxtre sa...

De är lite roliga de där pizzorna. Roliga att ge bort också. Ha det gott!

Anonym sa...

Vad roligt, har hon fått egen ponny nu! =)

MITT VITA HUS sa...

Anonym & anonym: Nej ingen egen ponny än men hennes "sköt/ridhäst" i stallet! I vårt stall rider man alltid sin egen, eller iaf de här tjejerna hon tider med, de är 8-10st som har "sin" egen ponny! Därför kalla vi C för hennes, för det funkar lite så ute där i stallet! Hon måste bli lite mer säker med hästar innan hon får en egen (fast det kanske inte är jättelångt bort;)

Kram

M

Sabina sa...

Härligt med pizzalördag! Här har lördagsmyset hängt kvar in i vardagen... vi myser framför tv:n och äter gott varje kväll. Aj aj, men det är så skönt!
kram Sabina