måndag 20 oktober 2014

NY VECKA & PLANTERA LÖKAR

I helgen plockade N in alla utemöbler för vintern och monterade ner studsmattevidundret. Vi gör oss redo för vintern nu i vår lilla trädgård och då måste man ju komma ihåg att peta ner de där lökarna (som jag brukar glömma, fast kom ihåg för första gången förra hösten). Det är ju så fint att se när de kommer upp på vårkanten, så det är ju ett måste i varje trädgård tycker jag:)


Ja och som ni ser är jag lika färgglad ute som inne;) Vitt och svart som jag gillar bäst (fast jag har köpt något paket med knalligarosa tidigare i höstas men det hittar jag inte nu, måste leta lite mer, kan hända att "någon" städat undan påsen i förrådet;) som ska få komma ner i jorden! Jag hoppas även förra årets lökar tittar upp igen, de var ju ett gäng nästan likadana som jag köpt nu, fast några fina vita med "frillig kant" också!


Heeej måndag & nya veckan!

Mår ni fint mina fina bloggisar?Här är det ledig måndag:) Jag har hunnit både handlings- och tvättracet på morgonen och även en sväng till vår plantskola som ni ser + hämtat hem vår nylagade och nylackade bil från verkstan (åh vad jag saknat min svarta bmw, kört en hyrbil ett tag av ett annat märke och nej det var absolut inte samma sak som min bmw:)  Nu väntar en eftermiddag i stallet snart så fort Emma kommer hem och fått i sig en mellis bit.Hoppas ni haft en skön start på nya veckan!
KRAM

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Håller med, kör BMW och kommer aldrig byta märke. Snygga är dom också :)

Anonym sa...

Det kommer bli så snyggt till i vår det där:)

Kram