fredag 31 oktober 2014

MIN NYA SNYGGA KLOCKA
Idag har jag ny klocka på min handled från Triwa. Har så länge velat ha en klocka i "silver" utan massa bling bling och denna är ju bara sååå snygg och stilren med små gulddetaljer - love it! Jag passade på med lite rabatt att klicka hem den från den trevlig danska butiken Lisen.dk.


Hej halloween & hej veckans bästa dag!


Har ni laddat med gordisk hemma nu? Vi har nog köpt hem typ två kilo! godis till alla läskiga spöken och figurer som kan komma att ringa på och mina tjejer laddar för fullt för att bli zoombies här till kvällen. Pumporna skar vi ut i går kväll och de ska vi så klart tända lite senare med:)


Ledsen att jag var frånvarande igår men som sagt vi hade fullt upp med att fixa till halloween och sen var ju söta lilla mamsen/mormor här och ville träffa oss höstlovslediga, så vi var på stan och myste med god lunch och lite shopping:)


Och nu är det dags att fixa lunch här visst så vi får se om jag hinner kika in till er lite seanser eller om vi ses i helgen igen, tills dess ha det så fint vänner!

KRAM
2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej tack för en trevlig blogg, kommer inte ihåg hur jag trillade in här men har tittat in här några gånger. Måste bara fråga, såg att du har köpt den supersnygga klockan som jag själv har spanat in, vet du var man kan hitta en rabattkod till den? /Marie

Malin sa...

Så snygg klocka! Tummen upp! ��
Och dina naglar är supersnygga. ��