måndag 20 oktober 2014

MÅNDAG I STALLET

Det börjar bli kallt och ruggigt och väldigt geggig i stallet, men vi älskar det ändå. Vi hästtjejer i familjen. Jag hänger gärna där med min Emma. Tycker det är så mysigt att bara hon och jag har något ihop för oss själva och vi är precis lika hästtokiga båda två. Den här ponnyn är verkligen Emmas bästa bästa på jorden just nu. Hon är i den där åldern där en häst verkligen kan betyda allt. Jag håller med henne, hon är himla mysig "vår" C. Många av er frågar om hon är Emmas egen men det är hon inte, hon är ju stallägarnas, men i vårt "lilla" stall kan man ha "sin egen", sen går hon ju lite andra lektioner med andra små ryttare ibland, men mest är det Emma som rider (flera gånger veckan) och pysslar om henne.

Heeej igen!


Nu sitter jag här under ett duntäcke i soffan och försöker få upp värmen. mina tår är som isbitar och igen ens en varm dusch har kunnat tina upp mig. Det börjar verkligen bli riktig sen höst ute nu. Känns som november alla redan:S


Nu får det bli en kopp varm thé för att se om jag kan försöka få upp värmen här (ibland önskar jag verkligen att vi kunde tända en mysig varm sprakande brasa här hemma!)


Vi ses i morgon igen vänner!KRAM3 kommentarer:

AngelicasVärld sa...

Mysigt!!

Jag och dottern har våra Onsdagar i stallet...det är verkligen super härligt så jag förstår precis!

Anna Lantligt på Svanängen sa...

Underbara bilder! Fortsatt trevlig vecka! Anna

Nazima sa...

Fina bilder som alltid! Här blir det lördagar som det blir stallhäng, det är så mysigt att ha den hobbyn gemensamt.