söndag 19 oktober 2014

EN ÖNSKELISTA TILL


Är ni som jag vänner, som skriver önskelistor, eller ja listor i allmänhet? Jag skriver listor jämt! Om man frågar min käre så gillar han dom ibland not so mutch om jag säger så;) Inköpslistor, att-göra-listor (dom gillar han minst;), önskelistor osv… Jag har nog skrivit listor sen jag var väldigt ung, det liksom jag (tror det är så när man är lite neurotiskt fixerad vid ordning;)! Även på jobbet skriver jag listor, över dagen, hur jag ska prioritera och få en strukturerad dag (mer förr, inte så mycket nu, nu kan man ju bara ta ett samtal i taget liksom;) På gott och ont säger jag om listor, för ibland blir man ju lite stressad över dom:S!


Av alla listor är ju önskelistan den roligaste (den stressar mig inte, den är bara kul;). Jag älskar att få drömma om saker, saker man klämt på, saker man sett, saker man önskar, mycket materiellt, inte direkt av det som har mest betydelse i mitt liv, men skönt att få drömma sig iväg om ibland när annat viktigt slukar en med hull och hår!Det här drömmer jag om just nu:


1. Funderar på om jag kan övertala Isa & co om att ta in ett par helsvarta Viktoria Beckham aviator-brillor (såg dessa i Paris på Lafayette, sååå lovely!) i deras sortiment så jag kan klicka hem! 2. Jag är inte den som köper en ny jacka varje år, nej nej, jag har inte köpt en ny vinterjacka sen Alice var 1 (hon är ju 9 nu:S). Skulle verkligen behöva en ny och då drömmer jag om en Parajumpers. I modellen Kodiak, ja tack! 3. Åh vad jag tycker en silverklocka skulle passa mig! Drömmer om denna just nu från Triwa! 4. Lite nya lyktor, det har man ju inga;) Skultunas Limited i grått är på väg mot mig, check från önskelistan;)Hoppas ni har en skön söndag vänner! Här ska jag ställa mig och laga lite Spagetti Bolognese innan det blir jobb i kväll:)

KRAM


2 kommentarer:

Anonym sa...

Fy så hemskt, hur kan du villja ha en jacka med päls...trodde du var en djurvän:(

MITT VITA HUS sa...

Anonym: http://www.parajumpers.it/en/fur-policy

Kram

M