onsdag 24 september 2014

HÖSTENS ÖNSKELISTA
1. Den här Coffetable boken, åååh vad jag vill ha den. Move & Work från Malene Birger. 2. Min hy, min hy. Den här årstiden går det åt extremt mycket fukt och i somras kom det några nya linjer som jag vill mota med det här serumet från Kiehl's. 3. På hösten tänder vi ljus i varenda liten vrå. Till min samling av silverljustakar saknas denna från Svenskt tenn. 4. Just nu är jag besatt i sköna varma koftor. Den här från Isa Couture och By Malene Birger ser ut att vara på pricken min stil. Måste kikas närmre på. 5. Jag tror jag sneglat på den här pallen från Edblad sen den kom. Tyvärr har vi ju gipsväggar här hemma, men jag kanske kan få min handy-man att bygga-fixa-lite så den skulle kunna gå att ha ändå i vår hall!?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste bara fråga var era matsalsmöbler kommer ifrån som jag såg i ett tidigare "fredagsinlägg"?! Jag står själv i valet och kvalet vad vi ska köpa för några.... Eller har du med din goda smak tips på något fint bord och stolar?
// Linda

MITT VITA HUS sa...

Linda: Vi har ett bord Norden från Ikea. Ett jättebra, prisvärt bort som jag tycker fungerar när man har barn. Det vi har är det största. Till det har vi sedan vita Tolixstolar. Dock är jag sugen på nya stolar nu men vi får se:)

Kram

M

Anonym sa...

jag jobbar nätter fyra nätter from fre.Vilken vacker bblomsterbukett du har :)
Kram:Nina