fredag 8 augusti 2014

TRÄDGÅRDSFIX DENNA FREDAGI trädgårdshandeln här om dagen köpte jag inte bara de fina solhattarna jag visade er utan även ett helt gäng med nya höstanemoner. Jag tror det är tredje försöket nu jag gör med dom. Nu ska det banne mig lyckas. Jag har prövat sätta både på våren på hösten, men utan bra resultat och fast alla säger att dom sprider sig som bara den.

Hallå mina bästa bloggisar!

Fredag igen. Den här sista semesterveckan gick i ett nafs den med;) Nästa veckan börjar allt igen, skola och jobb och vardagslivet. Men det blir en mjukstart (skönt det;)! Har ni kanske redan börjat eller ska ni njuta sista helgen nu med?


Idag har vi haft en trädgårdsdag. Jag har klippt häcken runt tomten (inte illa alls det är ju ett par meter om man säger så och så får man lite gratis träning på köpet;) och N har rensat ogräs (det är typ det tråkigaste jag vet:S). Jag älskar att se hur trädgården tar form och hur allt börjar växa och frodas. Det har liksom blivit ett nytt intresse i mitt liv i och med att vi byggde huset:) Önskar er den allra finaste fredagen nu. Vi ses snart igen!
KRAM


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänkte höra med dig vad du har behandlat trädäcket med? Såg i tidigare inlägg att det ser lite grått ut, stämmer det? Ha det så gott! Ulrika

MITT VITA HUS sa...

Ulrika: Det är behandlat med terasslasyr från Jotun, minns dock inte exakt vad färgen hette, grått någonting tror jag. Det är nu vackert silvergrått och har hållt bra, om det nu är nästan fyra somrar:)

Kram

M