onsdag 27 augusti 2014

SVART, VITT OCH GRÅTT (FORTFARANDE!)

Fortfarande det jag trivs bäst i, svart, vitt och grått. Har nog alltid gjort det och känner att så kommer det nog vara. Dock vill jag ta in flera olika grå-beiga-greiga toner i hemmet för att mjuka upp och göra det mer ombonat och eventuellt kommer vi göra en förändring här i vårt vardagsrum som innebär att det skulle bli ett lugn över hela rummet.

Tjingeling raringar!


Mår ni fint?Här är allt så himla bra. Jag känner mig verkligen så mycket lugnare i själen och jag har bara roliga saker att se fram emot känns det som och så älskar jag den här tiden just nu:) Tända ljus, mysa ner sig i en go kofta och tjocka stickade strumpor, dricka en kopp te och fram för allt få pyssla hemma inne igen efter att den långa härliga sommaren är över och den tiden då man absolut inte gör någonting hemma:)


Sen så har jag bokat något väldigt trevligt och väldigt lyxigt för någon som fyller jämt alldeles snart. Bara en sån sak, det ska bli så härligt:)Känner inte ni att hösten är så inspirerande? Jag älskar hösten:)


KRAM
8 kommentarer:

Erika sa...

Svart, vitt och grått är jättefint. Och jag känner som du, det ger mig lugn. Blandar jag in en massa färger blir det bara oroligt hemma hos mig. Däremot kan jag tycka att det är jättefint hos andra...
I höst blandar jag med trädetaljer och mörkgröna växter.

Lite vemodigt är det med hösten tycker jag, eftersom vi går mot mörkare tider och den kom lite för fort i år.. Men härliga och soliga höstdagar är ljuvliga!

Ha det gott!

Anonym sa...

mysigt! gissar att ni flyger till nåt vackert land:)

Anonym sa...

Men Chanel böckerna, var har du köpt dessa?
Älskar när människor är lyckliga, fortsätt så. Harmoni är bra. Kram

Junitjej sa...

Åh, vad fint1

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Finns på både Bokus och Adlibris:)

Kram

M

Nina sa...

Åh tack! Kram

Nazima sa...

Håller helt med! Man får en massa inredningsinspo nu när hösten anlänt.
Jag gillar ochså att hålla det enkelt med svart, vitt, lite lite grått och lite lite brunt.
Hängde upp de brun/beiga höstgardinerna i matsalsdelen nu i veckan och då är det höst!
Nu blir jag ju lite nyfiken vad för skoj du bokat för jubilaren:-)

Må så gott och tack för alla inspo!

Kram

Anonym sa...

Ja, svart, vitt o grått är min grej med. Men, det skulle vara mycket snyggt med något på dina väggar, några snygga tavlor som faktiskt skulle ha lite färg för att bryta av...=)