onsdag 16 juli 2014

SMOOTHIE MELLIS


Skål sis och tack för godaste smoothien:) (smarta spillfria muggarna från House Doctor, om nu någon missat vart denna lilla hypade mugg kommer ifrån;)


Hej mitt i veckan!


Har lite svårt här att hålla koll på vad det är för dag i semesterlunket, tycker allt känns som en skön soft söndag ha ha:)Idag är det inget badväder heller:( Vi fortsätter roa oss med att bara vara. Tjejerna studsar och studsar på nya studsmattan, de tycker de är sååå roligt (jag kryssar fingrarna för att alla ben håller den här gången! För ni minns väl när Alice bröt benet? Iaf ni som hängt med under alla dessa 6! år jag bloggat borde ju minnas det!?:)! Just nu är det lite paus i hoppandet och det serveras lite kall smoothie här ute på terassen som mellis, på alla jordgubbar vi plockat och fryst in. Yummie tycker tjejerna, det är nog bland det bästa dom vet:) (ledsen över bildbomben på mina skatter men ibland är det ju bara så kul att fota dom, när dom är på humör dvs. och vill vara med:)

KRAM6 kommentarer:

Fia sa...

Härligt med "bildbomben" på dina härliga och underbart fina tjejer!

Vad har du i dina smoothies? Jag är så tråkig och har alltid bara yougurt och bär (hallon , jordgubb eller blåbär)

Kram

Anonym sa...

Vilka fina bilder på dina!

Gabriella sa...

Så svalkande och gott med smoothie! Det ska jag göra här någon dag:) Härliga bilder på dina skatter!
Kram

Casa of Mia sa...

Muns så svalkande och gott och vilka fina muggar! Kram Mia

Anna sa...

Jättefina bilder på dina skatter, önskar mina ville vara med :), vilka smarta muggar och snygga, hade missat dom men smoothie vill ju faktiskt mina stora barn också ha ibland så det kan nog bli ett köp!
Kram Anna

MITT VITA HUS sa...

Hej tjejer, tack rara för era fina ord<3

Kram

M