måndag 14 juli 2014

LITE ÄVENTYRS-MINIGOLF


Tjejerna älskar verkligen att spela minigolf. Så idag, när det inte direkt var strålande sol och världens badväder, så åkte vi till en liten äventyrs-minigolf som ligger vid den berömda slusstrappan i Berg (inte alls så långt från oss). Alice tyckte det var roligt ända tills hon kom på att hon skulle förlora:S Himmel vad arg hon blev då och bollarna verkligen flög ner i vattnet ha ha! Hon har humör vår lilla loppa kan man säga (och mamsen fick absolut inte lägga upp en bild på bloggen när hon var så arg och gjorde sura miner;).

Hej nya semesterveckan!


Här är vi mitt i sommaren och egentligen vår första semesterdag. Nu önskar vi oss bara solen tillbaka sen så:) Jag menar jag har ju faktiskt inte badat i år än (fast så är jag badkruka;) och det måste man ju på sommaren!

Vad har ni för er då vänner, har ni semester, är ni hemma, borta? Berätta gärna, tycker det är så roligt att läsa vad ni hittar på:)

KRAM3 kommentarer:

Rebecca- piccole cose sa...

Kul med golf! Här njuter vi av lata dagar, eller barnen ovh jag iaf. Mannen är i huset och fixar. Ikväll blir det glass i Båstad med goda vänner.
Kram
Rebecca

Fia sa...

Halloj!
Kul med minigolf! Hi hi ja dom små kan ha humör ibland ;)
Tack snälla för svar ang färgen!
Här är det sista jobbveckan innan semester! Ska bli såå skönt! Sen flyttar vi också till hus i slutet av semestern så det är mycket som händer här.
Men vi ska försöka njuta av lite båtsemester först! Kan ju behövas med lite vila innan flytt och renovering av hus. Nu har vi dock sagt att vi ska ta det lugt och ta en sak taget men det lär nog ta på krafterna ändå.

Kram kram

Anonym sa...

Är tredje veckan på solsäkra Cypern. 😊😊😊