torsdag 24 juli 2014

IKVÄLL HOS MIG
Ett glas rött, några polly och lite bloggning direkt från terassen den här härliga sommarkvällen. Japp jag njuter till max.
Vi har blivit med nytt bord här på vår terass. Det andra hemmagjorda fick faktiskt inte vara med längre. Det hade slagit och givit vika lite här och där (så illa att man typ riskerade livet när man skulle ställa ner sitt vinglas någonstans;). Så vi fyndade oss ett nytt på det stora varuhuset (och en praktisk bänk, den också till bästa fyndpriset:). Det här blir perfekt tills vi har hittat vårt drömbord.

Halllåå i sommarhettan!

Hurra vilket väder och det verkar hålla i sig ordentligt:) Sommaren 2014 levererar (var lite tveksam där på första semesterveckan, om ja verkligen skulle få sol på min semester eller om det fina vädret redan hade passerat:S) verkligen! Jag skulle för allt i livet inte vilja byta ut den svenska härliga sommaren mot en utlandsvecka nu, nej faktiskt inte! Vi gjorde det ett år. Det var inte min melodi. Fast hade det regnat nonstop så hade jag kanske känt annorlunda?!


Nu är det snart dags att knyta sig, värmen gör en verkligen supertrött (eller så är det bara jag som kopplat av helt;). I morgon blir det sandstrand och bad igen:)

KRAM1 kommentar:

Fia sa...

Åh en sån underbar uteplats ni har. Gillar stolarna ni har och nya bordet är jättesnyggt :)
Idag verkar bli en lika varm dag. Sitter i båten och svettas redan :-)

Önskar dig en härlig fredag!
Kram