tisdag 8 juli 2014

HIPP HIPP HURRA


Hipp hipp för vår Alice idag!


Hej 8 Juli!

Idag har vi födelsedag här hemma. Vår fina lilla tjej Alice blir hela 9-år idag hurra hurra hurra. Vi började morgonen med paket och sång och frukost på sängen. Lilla skatten fick massa fina saker som hon önskat sig, men bäst var två saker enligt henne, en keps som hon önskat sig sååå och sen så ett stort grönt vidunder som hittades ute på gräsmattan mha av en skattkarta som låg i ett av paketen hipp hopp vad poppis den blev:) Nu väntar vi snart kalas-gäster och vi tänkte fira ute på terassen i denna värme, nästan precis samma värme som det var för 9 år sedan:)Hoppas ni får en strålande skön sommardag ni med vänner!
KRAM7 kommentarer:

Nazima sa...

Grattis till Alice! Vilka fint inslagna paket.
Ha en fortsatt fin kalasdag i värmen!
Kramar

♥Linda♥ sa...

Grattis till lilla sötnöten! Minen på kortet där hon öppnat paketet med kepsen är ju obetalbar :))) Snacka om att bli överlycklig. Väldigt fint du arrangerat paketen med fina papper och band. Så flott!

Hoppas tjejens dag blir fortsatt fin!

Vitae stilo sa...

Ett stort Grattis till henne. Hoppas ni haft en bra dag och kväll.

Kram
Helen

Marita Holm sa...

Stort grattis till er söta Alice 🎉🎈 så glad hon blev för sin keps 😀 så fint papper du slagit in presenterna i. Får man fråga var du hittat det ? Jag ska nämligen snart slå in fina paketer till ett kommande litet flickebarn 💗

Gabriella sa...

Vilka härliga bilder på er tjej! Grattis till er Alice:)
Kram

Eva sa...

Härligt! Älskar minen när hon får se kepan!! :)

MITT VITA HUS sa...

Tack alla ni för era hälsningar till Alice, hon har själv läst dom och blev superglad:)

Marita: Rosa pappret kommer från Lagehaus, likaså etiketterna och snöret och klistermärken med hjärtan. Den harleqin.rutiga kommer från bokakademin:) Lycka till med inslagningen och grattis till lilla tjejen:)


Kram


M