fredag 18 juli 2014

BIOMYS & SOMMARKVÄLL PÅ STANFredagsmys till bion shoppat på bästa hemmakväll (som har det absolut fräschaste godis i stan, inte en enda hård eller torr bit där inte:)


Tjejerna har valt film (såklart!) och det blev Draktränaren 2 den här biofredagen. Den visade sig vara riiiktigt bra, actionfylld till tusen och nästan så man blev lite smått åksjuk emellanåt (vi såg i 3D:)


Jag hade dock hellre sett denna om den hade gått i salongerna nu, den låter väl lovande ha ha;)
Det värsta någon liten vet, att vänta på att biljettklippsmannen kommer och ställer sig så man får gå in;)

När vi kom ut från bion var det bara en sån där himla mysig sommarkväll, och det vimlade av folk på stan i värmen och kvällssolen, så vi kunde bara inte åka hem direkt! Och så gick vi förbi vår absoluta favoritrestaurang Aioli. De har den allra bästa tapasen i stan och det såg så himla mysigt ut där just i kväll på deras uteservering så vi slog oss ned.

Mina är små är inte direkt bortskämda med restaurangmat så de tycker det är hur mysigt som helt att få sitta och beställa in precis vad man önskar:)Mitt hjärta, min själsfrände, mitt allt som inte brukar vara med här på bloggen lyckades jag få med på ett kort ikväll;)

Jamen hur gott ser det där ut då?


Hej hallå vänner!


Nu har vi precis kommit hem här från en riktigt mysig kväll på stan med hela familjen. Älskar semester och att bara få vara tillsammans utan vardagsstress. Och nu har dagarna flutit ihop helt här, jag vet  knappt vad det är för dag längre, allt känns som fredag lördag söndag typ ha ha och det är sååå skönt:) Blev dock påmind om att jag snart måste göra ett val om jag ska gå den där utbildningen i höst eller inte, då ett kuvert damp ner i brevlådan idag (hade ju helt glömt bort mailet till antagningen som kom för några dagar sedan:S). Men nu ska jag fundera några dagar till innan jag bestämmer mig, när sista dagen att tacka ja är här så hoppas jag magkänslan talar om för mig hur jag ska göra, det brukar bli bäst då, när man går på hur det känns i maggropen:)

KRAM5 kommentarer:

Gabriella sa...

Åh vilken härlig kväll det lät som! Ljuvligt skönt att få sitta och njuta på en restaurang/uteservering dessa dagar, man får passa på nu. Det låter spännande med utbildningen, men jag kan tänka mig att det är mycket att fundera igenom. Hoppas du kommer fram till ett svar som känns bra i magen!:)
Kram

Fia sa...

Härlig familjekväll! Jaa visst är det som är så skönt på semestern att bara vara och få umgås med familjen! Enligt mig det bästa.
Kul att se en bild på ditt hjärta :)
Måste testa och äta någon gång där på Aioli eftersom du alltid lovordar det ;) Vi älskar tapas i vår familj, men sen bästa La Uva försvann från Söderköping så blir det ju inte så mkt.
Idag här väntar en dag på skön. Ligger nu i båten bredvid mina hjärtan som sover. (Jag vaknat alltid först och flera timmar innan dom)
Nu har jag slagit på mitt semester mode och ska bara njuta i 3,5 veckor!

Kram kram

MITT VITA HUS sa...

Fia: Klart du ska testa nästa gång du är i stan:) Du förresten, bästa badet vid Söderköping/kusten där, vilket är det?

Kram

M


Lina Sandgren sa...

Hej!
Jag har följt din fina blogg ett bra tag och jag tycker att du är så duktig som kan hålla en så pass hög kvalitet på din blogg och samtidigt jobba som syrra (alltid fina bilder och mysiga inblickar i ditt liv). Älskade detta inlägg med dina fina tjejer och maken(!) och bara om er mysiga kväll. Ska själv läsa kurs i höst, förstår velet och kvalet.
Ha en ljuvlig fortsatt semester och all lycka i höst!
Varma hälsningar från Lina

MITT VITA HUS sa...

Lina: Tusen tack söta du<3 Vilka fina ord, jag blir alldeles rörd:)

Kram

M