torsdag 19 juni 2014

NU ÄR HON HEMMA IGENSom jag saknat min fina älskade stora skatt. Nästan en hel vecka utan henne här hemma har känts olidlig. Men. Hon har haft det supertoppen på sitt allra första ridläger och tror ni någon var lycklig över att få ha sin favorit C en heeeel vecka;)


Världens finaste, lugnaste och tryggaste ponny.

Älskad till månen och tillbaka. Och lite till.

Fina fina C.Under en himmel som innehöll stora mörka bullrande moln blev vi bjudna på en fin uppvisning och lägersång. Det var uppehåll hela tiden men sen brakade det löst. Ovädret:S
Nu tar vi sommarlov från stalldoften ett tag men vi kommer sakna det, mest Emma men jag med:) Få se om vi kan hålla oss borta från stallet en hel sommar?! Tveksamt faktiskt!


Hej vänner!


Nu äntligen känns vårt hem helt igen med alla familjemedlemmar på plats. Vi har varit ute i vårt stall och hämtat hem vår fina tjej som har haft en toppenvecka på sitt första ridläger. Fast det första hon sa när hon öppnade dörren här hemma var att hon redan saknade alla nya vänner och sin älskade lilla häst ha ha. Så jag vet inte hur ömsesidigt skönt hon tyckte det var att komma hem igen;)

Nu laddar vi om för midsommar som är redan i morgon. Har ni några stora planer? Vi ska till våra goda vänner på klassisk midsommarfirande på landet och hoppas på att vädret är någorlunda skapligt och inte så som det är just nu!
Nu dags att ta tag i tvättberget som kom hem tillsammans med den älskade, hepp!


KRAM4 kommentarer:

Anonym sa...

ÅH vilka fina bilder på hästtjejen. det klack till i ponnyhjärtat,stallukt är ju det bästa!!! ha en bra midsommar! /Eva

Anonym sa...

Fina tjejen:)

Mirre Syr sa...

Härliga bilder och visst är det skönt när alla är samlade!

Önskar dig en härlig midsommarhelg!

Anonym sa...

Jag var på ridläger varje sommar som barn, numera har jag egen! =) Det var en kompakt liten häst, vad kul hon ska tycka det blir när hon lär sig rida hästen i form. Hela ridningen blir så mycket behagligare! Men det är hårt arbete att få en häst att jobba rätt, jättebra motion!