onsdag 7 maj 2014

HEEEJ LILL-LÖRDAG

Ett litet nytt fikonträd har hittat hem till mig (jag hittade det på interflorabutiken i Tannefors för er som undrar:). Älskar Fikonträd och förra året hade jag ett stort ute på altanen hela sommaren, det överlevde vintern men jag var lite tidig med att ställa ut det och då tog frosten det:S Ska försöka hitta ett nytt fint igen att ha ute, men lite senare när det blir lite varmare. (Den fina krukan kommer från Svenskt tenn och tipset, när man är liiite trött på mässingen, att ställa den på ett fat hittade jag hos denna bästa bloggerska!)


Nu ska jag hoppa in i duschen här och svida om till något trevligt och sen blir det ner på stan med tjejerna på en liten after work, det var visst bokat japanskt i kväll med egen kock vid stekbord och det ska bli såå spännande att testa:)Ha en fin lill-lördag vänner!

KRAM

6 kommentarer:

Vitae stilo sa...

Så ljuvligt! Det osar sommar... Hoppas du får en mysig eftermiddag vännen.

Kram
Helen

Anonym sa...

Din svenskt tenn kruka är det den dem kallar vit? Kan inte hitta den på webshopen?

M V H
Michaela

MITT VITA HUS sa...

Michaela: Ja det är den som heter vit, men den upplevs lite svagt rosa irl:)

Kram


M

Anonym sa...

Jag råkade också förfrysa mitt fina stora fikonträd. Det hade fått riktigt stora frukter under vintern och fina blad. Trodde det dog den där fredagsnatten när vi glömde ta in det, men, visst lever det! Inte så snyggt, ännu, kanske. Men snart så.

Anonym sa...

Vilken storlek har du på krukan för att få plats med fikonträd i. Är det mellan eller stora storleken?

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Oj, slängde mitt, kanske skulle ha sparat:S

Anonym: Den på bilden är i mellan storleken!


Kram


M