måndag 10 mars 2014

HEJ MÅNDAG
Jag fortsätter uppdatera min garderob som blev ganska tom efter utrensningen. Jag känner mig för vad jag vill ha och satsar på kläder av bra kvalité. Jag har länge kollat på dessa linnen från Rosemunde Copenhagen, tycker det är så fina med spetskanten och passar min stil perfekt. Jag såg att söta Gunilla på Lantliv hade fått hem en hel del nya vårkläder från just Rosemunde på instagram, så jag skickade iväg ett mail till henne och frågade om dessa linnen (hittade dom nämligen inte på hemsidan). Jag ville så gärna ha ett i svart och ett i vitt men det fanns inte hemma, men Gunilla lovade att ta hem åt mig till nästa leverans (världens bästa service;), och tills dess så fick det bli ett i grått:)
Hej måndag & nya veckan!
Startade denna dag med sprängade huvudvärk och har legat däckad under duntäcket i stort sett hela förmiddagen:S Nu börjar det dock släppa!


Jag hade tänkt mig en skön pw i solen (den som var på förmiddagen, nu är den visst puts väck och det känns som regnet hänger i luften!) och det härliga vårvädret idag. Visst är det härligt att känna att energien kommer tillbaka och just nu är jag såå sugen på att komma igång igen med promenaderna, de som varit lite si så där med i vinter;)Hoppas ni fått en bra start på nya veckan!
KRAM


11 kommentarer:

Anonym sa...

Linnena är underbara och väl värda sitt pris tycker jag- Så himla snyggt när spetsen tittar fram under tröjan eller blusen/Champagnefrun

Helenas enkla vardag sa...

hade huvudvärk i fredags som var det värsta jag varit med om, trodde det skulle bli likadant idag, men jag fick bort den tack och lov. Skrev mail till dig igår.
kram Helena

Fia sa...

Har också de linnena, så bra och fina! Håller länge! Var hos min läkare på US idag. Hade tänkt titta förbi butiken ESQ när jag ändå var i staden (var några veckor sen sist)
Men fick tyvärr en massa mediciner som jag måste åka hem direkt efter, fick tom dispans att köra hem själv då egentligen inte får det efteråt. Det förstör effekten så det är inte så att jag inte kan och är en fara i trafiken. Så det får bli ett besök en annan gång, men det är ju trist när man är sugen på det och hade ställt in mig på det. Hade tänkt att köpa ett sånt krus som du har i köket till slevar och vispar mm. Så fint. Såg ett sånt när jag var där sist och har ångrat ihjäl mig att jag inte köpte då.

Kram kram

/Fia Å

Anonym sa...

Titta in på www.tullhuset.se de har Rosmunde linnen och mycket annat snyggt. Även Joyshop har snyga linnen med spets
Kram Lena

Nazima sa...

Vilka fina linnen! Har hört mycket gott om dem, hur är de i storlekerna?

Kramar!

MITT VITA HUS sa...

Champangefrun: Ja riktigt fina var det, är jättenöjd med köpet:)

Helena: Ska spana in i inkorgen då efter det:)

Fia: Men åh det låter inte alls kul, krya på dig söta du<3 Ja de redskapskrusen från Agneta Livjin är jättefina, verkligen:) Du får kika in nästa gång du är i stan:))

Nazima: Normala tyckte jag:)


Kram


M
MITT VITA HUS sa...

Lena: Tack för tips:)

Kram

MAnonym sa...

Hej, är på jakt efter de LÅNGA Rosemunde- linnena.
Tycker de är svåra att hitta, detta gråa, fann du det på LANTLIV? Jag hittar det inte!
Tack!

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Ja precis på Lantliv, men det ligger nog igen i webshopen, maila dom så skickar dom om det finns i din storlek:) Jag har det långa med bred spets:)

Kram


M


MITT VITA HUS sa...

Anonym: Ja precis på Lantliv, men det ligger nog igen i webshopen, maila dom så skickar dom om det finns i din storlek:) Jag har det långa med bred spets:)

Kram


M


Anonym sa...

Vi har 10 olika färger på rosemunde linnen, den vanliga längden!
De ligger uppe i webbshopen, bilder på 5 och resterande färger finns att köpa med bilder kommer inom kort...
Vårens favoriter verkar vara marinblå, vit,ljust beige, starkt rosa och orange!
Välkomna!
www.conceptbyj2.se
Det går också bra att maila jeanette@conceptbyj2.se