torsdag 13 februari 2014

VI HAR EN SALUHALL HÄR I STANEmma & jag tog en mysig lunch ihop i saluhallen här i stan efter tandläkaren idag och firade att tänderna var så hela, rena och fina (mammas duktiga kicka, min alldeles egna mini-me:)!
Emma valde en god hemlagad köttfärspaj med färska tomater och jag valde en lyxig räkmacka med handskalade räkor till lunch, mmm smarrigt värre!!
Vi har haft saluhallen här i stan ett tag men jag har bara kikat in det allra kortaste tidigare. Idag kom vi precis innan lunchrusningen vilket var perfekt, för sen fyllde det snabbt på sig till fullt.

Gigantiskt olivträd i restaurangdelen (allt sitter ihop, restaurangdelen i ena änden och butikerna i andra och man kan passera rakt igenom som i ett stråk). I saluhallen finns både fina charkuterier, bröd, färsk fisk, läckra delikatesser, ost och massa annat smått & gott.
Och inte vilket bröd som helst utan bästa Ronaldo's bröd som kan vara bland det bästa bröd som någonsin gjorts!Och nej vi gick inte tomhänta därifrån, Emma fick välja mellan de suuupersmarriga kanelbullarna eller semlor och det blev det sistnämnda (fast just nu är vi så mätta så det får bli till kvällen tror jag minsann:).Vi ses snart igen bloggisar!
KRAM
1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken liten skönhet din Emma är och så duktig att sköta sina tänder.
Jag beundrar dig som klarar av att arbeta natt inom
vården. Har varit inlagd på sjukhus ett antal gånger och tycker det är alldeles för lite personal på nätterna. Tack för att ni finns och tar ett så stort ansvar.
Kram från
Monica