torsdag 13 februari 2014

LOCKTÅNGS TIPS!Fick några frågor om vilken locktång jag gillade bäst när jag visade en bild på min lilla! samling på instagram här om dagen. Jag måste säga jag har alldeles för många locktänger egentligen, men det har visst bara blivit så över ett par år. Man behöver ju liksom lite olika, för olika ändamål;) Nu har jag iaf rensat lite så samlingen är lite mindre;) Men till favoriten, det är den här nya jag köpte från The You Way och det är den här modellen jag har. Gud jag älskarn! Den ger stora lösa lockar och det tar bara några minuter att göra sig fin (även för mig som har sååå mycket hår på huvudet!) och den var inte alls dyr (jag har provat både dyra och mindre dyra locktänger och oftast är de bättre och skonsammare mot håret, men marknaden har växt och nu kan man hitta bra grejer till riktigt bra pris). Så för dig som gillar lite lösa stora lockar så är den här dagens tips! Psst, passa även på att kolla in den här videon där Sofi Fahrman får sin look gjord av Steve Terry, kanonbra tips där hur du får håret precis så som jag brukar ha mitt:)

Hej hallå finingar!


Här har jag precis gjort morgonrutin. Jag har verkligen sovit uruselt i natt (det är alltid så när man gått av efter nattarbete:S), så det är lite seg startat här idag:S Nu väntar strax en liten tripp ner till stan (Emma ska till tandläkaren och vi passar på att ta en lunch då på stan samtidigt:). 


Hoppas hinna kika in till er lite senare igen:) Men tills dess får ni ha en fin start på torsdagen!

KRAM

1 kommentar:

Helenas enkla vardag sa...

Har också massor av locktänger och en liknande som du som jag bara bränner fingrarna när jag kockar mig, så nu har jag hittat min optimala locktång. Babyliss pro Curl
som bara suger in och lockar själv, den är fenomenal.

http://helenasenklavardag.blogspot.se/2014/01/min-nya-van.html

Kram Helena