torsdag 27 februari 2014

HEJ TORSDAGDagens frukost, smoothie på förra sommarens jordgubbar (sista ur frysen:S). Perfekt för en hals som känns som ett rivjärn efter denna natt!


Mjukaste bästa duntofflorna på, gamla från Lexington.


Bästa när det inte är något bra på tv S.A.T.C boxen, funkar alltid:)


Dagens morgonvy!


Och så klart lilla lapen, vad skulle jag göra utan den;)

God morgon torsdag!


I natt har det hostats och hostats, och nu släpper det! Det envisa som legat som ett tryck över bröstet i veckor nu. Igår så insjuknade dock han som klarat sig längst från virusbacillerna, så nu ligger vi två här och tar igen oss innan tjejerna kommer hem från skolan igen.

Jag måste få tillbaka orken som detta virus slitit undan under fötterna för mig. Jag går åt på att vara så här, det är inte min grej alls! Dock brukar det komma som ett bakslag rakt i ansiktet när man tagit ut sig för mycket!:S


Ni glömmer väl inte att idag är sista dagen att tävla om mjukaste lakanen?
KRAM


4 kommentarer:

Anonym sa...

Trivs ni att ha det så där kallt? Och bara "nya" saker, inga arvegods?

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Jo vi trivs, det är så här vi vill ha det, annars skulle vi ha det på ett annat sätt:) Jag har inte mycket arvegods faktiskt, det jag har är mest porslin och silver, det finns i det stora skåpet du ser! I köket har vi dock ett gammalt litet slagbord som du kanske sett tidigare och Alice skrivbord är hennes farfars gamla som vi målat vitt när det kommer till gamla möbler.

Varm kram


M
Anonym sa...

Fint glas. Köpt var?

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Lagerhaus!

Kram

M