fredag 28 februari 2014

HAPPY FINE FRIDAY

Tog mig ner på stan idag en pyttesväng. Fredagsblommor från torget lockade, även osten från bästa Norins. Kändes skönt att få ta på sig riktiga kläder och hänga en fin väska över armen (väskan kommer härifrån) och lufta sig lite. Kikade även in på Esq, fina butiken här i stan som ni inte får missa om ni har vägarna förbi:) Just nu suktar man ju efter vårnyheter men tyvärr har inte så mycket kommit än (dock gick jag inte tomhänt därifrån ändå ha ha;). Sprang även in på Polarn och handlade en hel hög med braiga vårkläder till Alice (ska visa er senare vad hon fick för något:). Alice har verkligen växt massor på längden i vinter och allt är nästan för litet så det var välbehövligt med lite påfyllning:)


Nu är det alldeles strax dags att hämta på skolan och sen så kör vi fredag, med mys och allt vad det innebär:)Happy friday till er raring!
KRAM5 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Längtar också efter vårkläder. Ha en mysig kväll. Här blir det afterwork.
Kram helena

Glamour-Psykologen sa...

Härligt, hoppas ni fick en fin kväll! Kram

Anonym sa...

Hej, måste bara fråga vart man kan köpa de fina vita och blå bordstabletterna du har på kort i ett inlägg nedan. Tycker de är så fina och vill gärna ha sånna med :) tack för en fin blogg och trevlig helg! /Sofie

Anonym sa...

Hej!
Visst finns väl väskan på bilden i två storlekar?
Vilken har du?
Verkligen fina, frågan är bara om inte alla kommer att ha sådana väskor nu.
Ja,ja det återstår att se. Fina är de iaf.
Ha en fab lördag!
Anna

MITT VITA HUS sa...

Sofie: De kommer från Spode, jättefina verkligen. Så mycket bättre kvalité än tex. Svenskt tenns! De finns att klicka från lite olika ställen!

Anna: Nää inte alla men många kanske;) Jag har den stora, köpte den förra sensommaren när den kom! Superfina är den och mycket praktisk som vardagsväska då den rymmer massor:)


Kram


M