torsdag 23 januari 2014

IN LOVE WITH THIS PRINT

Förresten på tal om det fina printet på den lilla väskan i det förra inlägget. Jag såg att det kommer ju en massa nya finheter i det printet från by Malene Birger i vår (som faktiskt blivit märkets signatur print:)! Ovan ser ni en modell på en ny väska, den hamnade genast på min önskelista + några andra små saker! Jag har nog aldrig fastnat för ett mönster så mycket som jag fastnat för detta! Gillar ni det?
KRAM

9 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Ja detta mönster föll mig på läppen så fort jag såg det!! Har den lilla clutchen du visade i förra inlägget och tishan :-) det känns som en klassiker det här mönstret!! Love it :-)

PS: Ert sovrum blev kanonfint!!!
Kram Paula

Perlan ❥ sa...

Absolut.. skitsnyggt ju :-)
kram

Fia sa...

Jaa älskart! Har stora svarta väskan, plånboken, fast den gillar jag inte i modellen (vet inte vad jag tänkte på) och lilla clutchen fast i den vita modellen :))

Kram
/Fia

Nazima sa...

Åh, älskar det mönstret! Har toksurfat efter reor på denna fina väska men utan resultat, då priset är lite saftigt.
Du skrev på Instagram att du klickat hem från Tyskland (tror jag?), lite nyfiken vilken sida du klickade hem från, ifall de har just denna fining!

Kramar!

Anonym sa...

Jag köpte den stora svarta väskan och jag måste vara ärlig och säga att jag blev besviken. Väskan i sig är jättesnygg, men den kostar 2500kr och är i plast! För det priset förväntar man sig inte en plastväska! Man får betala dyrt för namnet.

Anonym sa...

Absolut mönstret är fint. Men aldrig skulle jag lägga så mycket på en plastväska. Att de kan med att sätta så högt pris. Möjligvis skulle jag köpa den för Max 250:-.
Nix går fet bort faktiskt. Säger bara vad jag tycker.. nån som håller med? Eller vad tycker ni?
Ha en skön helg.

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Den väskan på bilden är i tyg, kostar 899:- en vår-nyhet! Inte den i "plast" som du tänker på!

Kram

MAnonym sa...

Såg den också i plast för 2250 kr typ, visst är den snygg, men absolut inte i plast o för det priset, ser så snygg ut på bild och när man ser nån av Nordens största bloggerska ha den på bild, men när man själv känt på den plastiga kvalitet, så inser man ju att det här är ingenting!

Med vänlig hälsning,
En som hellre satsar på snyggt i annat material o pris!

Anonym sa...

Jag har shoppat PVC-väskan i vitt och denna nyhet i svart (lättare med tygväska i svart!). Har äveb clutchen samt mobilfodralerna i båda färger...och sjalen... ;)

/ Mirva