onsdag 18 december 2013

MJUKA & HÅRDA KLAPPAR - HÄR KOMMER NÅGRA FLER JULKLAPPSTIPS
Idag bjuder jag er mina fina läsare på några julklappstips i samarbete med Hemtex. Kanske är du precis ute i jakten efter den perfekta klappen eller börjar du som jag bli klar?!Fluffiga duntäcket Emma och en dunkudde blir en mycket uppskattad klapp, kanske den allra bästa till den frusna sjusovaren.


Jag personligen älskar mjuka paket under granen. Mysiga mjuka tofflor i ballerina modell värmer i vinterns kyla, en klapp till kanske syster eller mor!

Design House har tolkat Elsa Beskows fantastiska sagoskatt och utvalda produkter i serien säljs hos Hemtex. Hitta rara muggar både i butik och på nätet, en perfekt klapp till en liten skatt!


Till badälskaren och den som älskar långa sovmornar är väl en morgon/badrock den allra bästa klappen alla tider! I den här kategorin hittar du alla möjliga modeller och färger och just nu är det specialpris på Hotel Selection serien - tips!
Och om man nu inte hittar den perfekta klappen så är ett tips att köpa ett presentkort! Det brukar alltid uppskattas, säljs i alla Hemtexbutiker.
KRAM


Detta inlägg publiceras i samarbete med Hemtex.Inga kommentarer: