lördag 7 december 2013

BÄSTA JULGODISET
Tjingeling!
Rocky Road måste vara det bästa julgodiset ever! Vi älskar Rocky Road här hemma, kanske bara för att man bara äter den vid julen, eller så är det för att det är den perfekta blandningen av salt och sött med choklad:) Vi gör inte mycket julgodis utan det blir bara Rocky Road och en god knäck och det räcker alldeles förträffligt till oss:)
Här kommer det receptet jag brukar göra efter (tror det är från Leila från början:)!


Det här är verkligen busenkelt att göra till och med så enkelt att de små kan göra själva (med liiite hjälp bara vid smältningen av chokladen)! Blanda bara ihop alla torra ingredienser i en skål, jag brukar klippa av dumlekolorna på mitten (Tänk på att spara lite marsmallows och nötter att ha till att strö ovanpå!). Smält chokladen över ett vattenbad, blanda sedan i den smälta chokladen i de torra ingredienserna. Bred ut på en plåt, ca 3 cm tjockt, låt stelna. Dela sedan i lagom stora rutor och förvara i fin burk:)


Vi ska nog göra denna redan idag (och hoppas på att den räcker ända fram till jul;), men först till stallet och mysa lite!
KRAM


1 kommentar:

Vitae stilo sa...

Håller med dig! Absolut det bästa julgodiset, får nog baka ytterligare en sats innan jul, den första är nästan slut, som sagt, en blandning av sött och salt!

Kram
Helen
www.vitaestilo.se