fredag 22 november 2013

STOCKHOLM TUR & RETUR


Underbara Zetas i Stockholm, ni får inte missa det om ni är ute på tur och har vägarna förbi!
Tjing finingar!

Nu har jag precis landat under pläden i soffan! Det har varit en lååång dag som började med en snabbtur till storstan (hade ett ärende där och passade på att förena det med lite nöje såklart;). Direkt vid hemkomst var det bara att hoppa i stallkläderna och ge sig ut till en lerig paddok och nu äntligen har vi som sagt landat här hemma nyduschade och med mysisarna på.

Tänkte bara denna fredagskväll bjuda er på några inspirerande bilder från härliga Zetas trädgård. Var ju där för första gången i våras och jag har längtat väldigt mycket tillbaka, så det var ett måste bara att stanna till där på vägen hem:)

Ja vad säger man?! Så fint vinterpyntat så man smäller av. Viktoria Skoglund har verkligen världens finaste trädgårdshandel!Underbara kransar fanns det, för precis alla smaker tror jag! Jag var så sugen på mosskransen men den var lite för stor, däremot hittade jag en annan fin som fick följa med mig hem.

 


Innergården hade fått stora fina kungsgranar idag. Kungsgranar är verkligen favoritgranen hos vår familj och i år ska vi ha en precis sådan här hemma som vi ska pynta fint till jul.


Mysiga trädgårdscafét i november skrud! Stockholm mötte oss med ett grådis och duggregn idag, inte mysigt alls faktiskt. Vill gärna ha snö snart, ni med?
Där inne i butiken fanns det underbara snittblommor (fast jag hittade sååå fina och riktigt tokbilliga på söder som jag fick med mig hem istället:) och massa annat skoj att kika på, krukor, porslin, kuddar ja precis allt möjligt fint. Som sagt har ni vägarna förbi så passa på att kika in till Zetas:)Ha en fin kväll nu kära ni! Här ska vi mysa nu med ett stort lass popcorn och ladda inför att åka till stallet i morgonbitti igen:)
KRAM
5 kommentarer:

Anonym sa...

Oh! Ser verkligen mysigt ut där, nästa tripp till Stockholm får nog innehålla en tur dit:)
En liten fråga, jag har sett att du har en svart dörrmatta vid din entré. Vart har du köpt den?
Skulle gärna se lite mera helhetsbilder från ditt fina hem och även bilder vid entrén. Behöver lite inspiration och det är ju du bra på att ge.
Kram och ha en härlig dag i stallet imorgon då.
/ Anna

Gabriella sa...

Åh så härligt! Ser verkligen underbart ut. Jag har aldrig varit där men skulle väldigt gärna vilja åka dit, jag blir ju inte mindre sugen nu hihi:)
Trevlig helg till dig!

Anonym sa...

Härliga bilder, verkligen fin vinterinspiration. Var på söder hittade du de tokbilliga blommorna? Min dotter är nyinflyttad "söderbo" och behöver tips.
trevlig helg
/ Catarina

Natasha @ Northern Light Blog sa...

Oh my, totally wish I could go and visit! All that greenery, wreaths and small christmas trees makes me wish for cooler weather - in Florida :)
Thank you for sharing!!

Åsa sa...

Underbart med julmys...Man ska börja i tid. Så är det bara :)
Kram