måndag 25 november 2013

EN TIIIDIG JULKLAPP TILL MIG SJÄLVJa jag vet, urlöjligt att köpa julklappar till sig själv! Men till mitt försvar så behövde jag faktiskt nytt schampo desperat och så var jag ute efter en ny inpackning till mitt torra hår;) Så när jag såg Redkens (favvomärke till håret, så bra grejer) juklappsbox hos min frisör Sara förra veckan (var och klippte av rejält mycket på det långa håret, så nu känns det så där skönt och helt och friskt igen) så slog jag till. Ett tips, ganska många hundralappar billigare just nu:)
Hej vänner!
Här har nya veckan startat med härligt solsken, riktigt välbehövligt i novembermörkret.  Men snart är det december och första advent och då brukar det kännas lite ljusare:) 

Idag har jag en skön dag hemma, har massor att fixa med och skulle verkligen behöva putsa av fönstrena innan stjärnorna åker upp. Så bäst att sätta fart här:)


Ha en fin start på nya veckan!KRAM


5 kommentarer:

Vem är Dyrafina? sa...

Vad härligt att se fler får hjälpa Tomten ibland att hitta rätt i julklappsdjungeln!
Själv har jag oxå hittat en julklapp som jag önskar mig....
Kanske får jag göra som du...?!
Dyrafina

♥ Fyra årstider sa...

Håret är något jag ska fundera på i framtiden, inte något jag lägger pengar på nu och det märks också :)) underbart köpa julklappar till sig själv. Jag har redan köpt två..hi,hi.

Kram Lotta

Nazima sa...

Självkklart ska man skömma bort sig med en liten juklapp eller två till sig själv :-)
Jag använde ochså bara frisörprodukter till håret, bästa! och dryga. Köper oftast mina från Lykohair.se, men har hört gott om Bnagerhead ochså!
Här blir det nog en klänning från underbara House of Lola som blir min lilla juklapp till mig själv.
Kramar

På landet vid havet sa...

Perfekt med julklappar till sig själv! Då får man ju precis det man önskar sig! Toppen! Hihi. :D
Ha en fin kväll!
Kram Mia

LIFESTYLE by Sessan sa...

KANON produkter!!!