lördag 16 november 2013

BÄSTA LÖRDAGEN
Sköna sköna lördag! Vi har sniffat varm mule och haft en riktigt fin förmiddag i stallet. Älskar verkligen lördagsmorgnar där! På hemvägen köpte vi med oss mumsigt lördagsgodis (tjejerna gick som vanligt "all-in" på Hemmakväll, men jag kör fortfarande den lite mindre sockerbombs varianten och kör på mörk favoritchoklad!) hem och nu ska värma oss under filten i soffan och mysa riktigt ordentligt. Jag ska läsa mina nya tidningar, Elle Mat & Vin och Lantliv's Mat & Vin, de är verkligen de bästa mattidningarna, fyllda till bredden med inspiration! Får se om man hittar något nytt recept att prova, sånt är alltid skoj:) Är så sugen på att göra saffransbullar! Förra året gjorde jag en variant med mörkchoklad och mandelmassa som blev hur goda som helst, de får de bli i år med och lite vanliga hederliga lussekatter! Tror det får bli lite bak snart, kanske redan i morgon:)Önskar er med en riktigt fin lördag vänner!KRAM
2 kommentarer:

Designinspo sa...

Dela gärna med dig av recept för saffransbullar om du har något bra! :)

Nazima sa...

Vilken härlig lördag! Även här tillbringas lördagsförmiddagarna i stallet, till både dotterns och även min stora förtjusning.
Jag är lite nyfiken på det receptet med mandelmassa och mörk choklad, vill du får du gärna dela med dig av receptet! :-)
Kramar!