torsdag 8 augusti 2013

ÅKA KARUSELL

Jippi äntligen Grönan dags och åka så mycket karusell som man bara orkar!
Hej i regnet!
Burr vilken grå dag vi fått idag, till skillnad mot gårdagen som bjöd på underbart väder i hufvudstaden!


Mina små tycker nämligen inte det är något sommarlov om man inte får åka karusell på sommarlovet. Så sagt och gjort igår, efter lite sovmorgon kom vi iväg (älskar sommarlov och ledighet och att man inte riktigt behöver planera allt i minsta detalj om vad man ska göra om dagarna, utan att man kan bara packa ihop och dra iväg om man känner för det:). 


På vägen upp såg det verkligen inte ut att bli något vidare väder, det små duggade och var grått, men till vi kom fram sprack det upp och blev strålande sol och världens värme. Jag ville gärna hinna klämma in några favoritbutiker (såklart!) och resten av familjen längtade efter Vapiano-lunch, så först blev det en liten snabbtur in på staden innan vi begav oss mot Djurgården och Grönalund. 

Första karusellen (efter 45! min kö. Vi var inte ensamma där igår kan jag säga;).
Fiii vad otäck. Jag mår illa av bara tanken och håller mig safe på marken (och nej den där släpper jag inte upp mina små i!)Om man går på Tivoli måste man äta kletig sockervadd, gärna rosa!Min nya fiiina väska fick hänga med. Älskar Campomaggi!Finaste karusellen på Grönan är nog slänggungorna. En kittlande luftfärd i vackert ljus. I den här karusellen kan man få med sig pappa, men tjejernas favorit i år framröstades till Kvasten!Ha ha ja 2! kilo choklad kan man vinna. Vet inte om jag ska skratta eller gråta! Chokladfest någon?


Nu dags att ta tag i hemmet (det har en tendens till att gro igen när man bara gör roliga saker på sommaren;)!Vi ses snart igen!KRAM


4 kommentarer:

MariaJ sa...

Underbara bilder från er tivolidag!

Kram Maria

Mallansvardag sa...

Vilken fantastisk fotograf du är. Hur du har lyckats fånga detaljerna (människorna) Det är en av orsakerna till att jag följer din blogg. Tycker oxå du har en fin smak på inredning, kläder mm
Kram Malin

♥ Fyra årstider sa...

Underbara bilder, du är så duktig på att fota!

Kram Lotta

Gabriella sa...

Ser ut som att ni hade en härlig dag tillsammans!:)