måndag 3 juni 2013

TESTAR NY HUDVÅRD

 
 
 

Efter att ha använt samma märke i decenium så är det dags att testa något nytt. Kahina är byggt på naturliga oljor och helt fri från parabener och sulfater och baserat till största del på Arganolja. Här kan du läsa mer om Kahina och det fina med att en del av vinsten går tillbaka till de Marockanska kvinnorna som utvinner den dyrbara oljan.
 
 
 
 
Hej nya veckan!
 
 
 
Idag startade jag denna juni måndag med ett besök hos Hudvårdsrummet och bästa Hanna. Jisses så avkopplande att bli knådade med olja i en timme så här innan en ny jobbvecka drar igång. Jag önskar man hade lyxen att unna sig det här mycket oftare, fast då är det väl risk att man inte njuter lika mycket.
 
Som jag skrivit innan har jag ingen problemhud direkt, men den är mycket känslig och framför allt torr (ni som jobbar med samma sak som mig kanske känner igen er!?). Behandlingen jag gjorde idag var helt med Kahinas produkter som nu Hudvårdsrummet tagit in som "ekologiskt" komplement till de tidigare produkter och behandlingar som de använder sig av och säljer. Just nu så här efter behandlingen känner jag mig enormt återfuktad i min hy och med ett riktigt bra erbjudande så slog jag till på att testa serien helt som ny hudvård (föll nog lite på att flaskorna var så snygga med;).
 
 
Nu dags att fixa lite salladslunch!
 
 
Vi ses snart igen vänner!
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 


6 kommentarer:

Maria J sa...

Men oj vad roligt med något nytt på marknaden (bra där med lite ekologiskt tänk:). Återkom gärna med hur den är/vad du tycker när du använt ett tag:)

Kram

HOUSE of MANDY sa...

Åh kul att testa något nytt! Låter som att det är jättebra.

Må så gott.
Kram

Gabriella sa...

Oj så härligt! Bra start på veckan minsann=) Lät spännande med de nya produkterna!
Kram

anettan sa...

Kan man annat än att älska krämer. Själv använder jag klart Mary Kay. Kram Anette

Ekenäsliv sa...

Hej!
Hittade hit när jag gjorde en sökning på Vita Vackra Hem.
Spännande, då kan jag kika runt här ett tag :-)
Ha en fin tisdag!
Kram Anna

baraetthem sa...

Så skönt att gå på spa och få behandling! Är ju så avslappnade och skönt så man somnar nästan;)

Hoppas du gillar ny produkten, lät bra!

Kram fredrika