måndag 17 juni 2013

MÅNDAG & SOFFTANKAR


På något sätt inspirerar mig den här (ombloggade!) bilden mig massor, jag vet inte riktigt vad det är för det är egentligen inte min stil alls, men på något sätt har jag fastnat för färgerna i bilden (och lampan, o my vad jag tycker den är fin!). Bild från Artilleriets blogg.Hej måndag & midsommarvecka!Hur mår ni vänner?


Jag är så ledsen över att jag inte riktigt hinner kika in här så mycket till er, men med sommartider i luften och semester som närmar sig så går man in i ett annat lunk och bloggen är på något sätt lite lätt bortglömd då! Men till er som kikar in och lämnar snälla kommentarer vill jag säga tack, tack för ni finns och gör mig så glad:)

Idag denna sköna lediga måndag har jag och Alice besökt stora varuhuset. Hade lite smått som stod på inköpslistan bland annat buxbom (billiga bollar för 149 kr - tips!). Vi passade även på att kika på soffutbudet, men nja det finns inte mycket jag gillar där faktiskt. Jag vet precis vad jag vill ha för soffa i vardagsrummet (egentligen vill jag ha en äkta Howard men de är liiite för dyra och jag får nog nöja mig med en inte äkta variant) och jag hoppas att i höst att vi kan köpa den:)


Nu mumsa jordgubbar och grädde i solen!


Ha en fortsatt fin dag fina ni!KRAM2 kommentarer:

vitahusetochelvis sa...

Tycker oxå om soffan fast det inte alls är min stil :) det är nog färgen...... Hoppas att du får en fin vecka.

/suvi

Gabriella sa...

Åh vilken härlig bild! Tack för inspirationen=)