fredag 10 maj 2013

VI FLYTTAR UT

 
 
 
 
Men ganska små medel kan man förvandla sin uteplats till en mysig plats där man kan tillbringa många timmar under sommarhalvåret. Jag gillar att flytta med mig ut, mjuka kuddar, gosiga filtar och vackra ljuslykor!
 
 
 
 
 
Tjingeling!
 
 
 
 
Äntligen är det dags att flytta ut till våra uteplatser och uterum, som vi har längtat! Denna sköna fredag väljer jag ut några favoriter i Hemtex sortiment att piffa uteplaten & trädgården med! Som ni ser inspireras jag fortfarande av den dova färgskalan:)
 
 
 
 
För oss som har ett gigatiskt öppet altandäck med trapp runt är sittkuddar perfekta. Man kan liksom flytta med sig sin lilla kudde och sitta ner precis vart man vill runt altandäcket då! Dessa grå och vit randiga är riktiga favoriter i sommarkollektionen hos Hemtex!
 
Men jag gillar även dessa helgrå och det kan vara fint att blanda:) Här hittar du sittkuddarna, nu till riktigt bra pris och du köper fler!
 
 
Mjuka plädar hänger vi på varje stol runt bordet, för när kvällen kommer är det perfekt att kunna svepa in sig och kunna njuta en extra liten stund av att vara ute under bar himmel. Den här zickzack-mönstrade varianten i grått ska jag kika närmre på vid tillfälle, tyckte den såg riktigt riktigt fin ut!
Den här avtorkningsbara duken i vackert spetsmönster på en ljusgrå diskret botten är perfekt att ha på bordet i sommartider!
Ljuslyktor av alla dess slag ger den där mysiga stämningen! Riktigt fint att blanda flera olika i grupper på bordet, men även ute på terassgolvet eller hängandes i äppleträdet är fint!
 
 
 
 
 
 
 
Detta inlägg är i samarbete med Hemtex.
 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för alla superbra tips!

anettan sa...

De har så mycket fint och oftast till bra priser. Jag håller tummarna på fint väder till helgen. Kram Anette

Anonym sa...

Jag gillar verkligen dina val i sommarkollektionen hos Hemtex. Mycket jag skulle kunna tänka mig shoppa:)

Kram och fin kväll!

Tess sa...

Det där med sittkuddar är ju ingen dum ide. Vi har oxå ett stort trädäck som behöver fyllas upp med lite lätta och bra sittplatser. Det tipset snor jag nog :)
Tack :)
kram