tisdag 28 maj 2013

VACKERT PORSLIN & TIDEN GÅR SÅ FORT NU

 
 
 
 
 
 
På köksbänken står det fina kryddor som jag fått i present av Lantliv, de kommer från Nicolas Vahé populära kollektion och jag blev genast sugen på flera, såg nämligen att det fanns många olika goda blandningar som skulle vara kul att testa.
 
 
 
Hej vänner!
 
 
 
Här har tiden fullkomligt rusat iväg, hela helgen gick det i ett, igår var det jobb i fullfart och avslutningsfest med Alice skolklass på kvällen och givetvis så avslutade jag måndagen med att bli sjuk (igen!) hua vad trött jag blir på att inte må helt bra:S Nu hoppas jag detta ordnar till sig omgående, för i helgen har vi storstadstripp inplanerad och även ett fotouppdrag som bara måste bli klart, så baciller ge er iväg bums;)
 
 
 
Nu till det vackra porslinet. Det är från Agneta Livijn. Vitt och inte helt perfekt och bara så fint. Jag har fyndat några delar och fått några i present. Just nu såg jag även att det fanns på kampanj här. (grämer mig lite över att jag missade de vita tallrikarna, de sålde slut bums).
 
 
Fin kväll nu vänner!
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 


3 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Vilket underbart vitt porslin, kram

Ninelin sa...

Jag har Parmesan & Basil hemma, supergott!

Fritidshuset sa...

De där kryddburkarna (eller vad man nu ska kalla dem) var oerhört snygga. Kanske ska bege mig till Lantliv och se om jag kan få tag på ett par...