onsdag 8 maj 2013

HEJ SKÖNA MAJ VÄDER

 
 
 
 
Dagens frukost/lunch är idag yougurt med färska hallon och jag ska försöka sitta här ute på altanen i solen en pyttestund och ta in det underbara majväder vi fått tillsammans med ett par nya magasin!
 
 
 
Hej finaste!
 
 
 
Tack tack rara ni för alla krya-på-er-hälsningar här och på instagram!
 
 
Igår tog jag mig till jourcentralen för att se om de kunde göra något åt mina baciller. Tyvärr visade sig vara mest virus och efter lite inhalationer (jag har ganska svår astma (och allergi) så när jag blir sjuk så sätter det sig direkt i lungorna och jag får typ ingen luft!) fick jag snällt bege mig hemmåt med ordinationen vila och vara sjukskriven veckan ut! Nu hoppas jag det här håller på att vända till det bättre!
 
Men snälla ni skriv en rad till mig och pigga upp mig lite med vad ni gör idag, denna "lill-fredag"? Ja det är ju dags för helgdag mitt i veckan igen och här har de lagt in studiedag på klämdagen, så resten av familjen tar faktiskt helg redan idag:)
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 


7 kommentarer:

Nazima sa...

Krya på dig!!! De ggr jag blir sjuk sätter det sig nästan alltid på lungorna, jobbigt värre :(
Vi är ochså lediga hela familjen på fredag, ikväll tänkte vi grilla i regnet (japp här på västkusten strilar regnet ner), med massa Goa tillbehör.
Ta hand om dig!
Kram Nazima

Casa of Mia sa...

Så härligt det ser ut, hoppas att du blir riktigt kry snart, kram

Maria i Lilla villa vita sa...

Åh, så tråkigt att vara sjuk!

Önskar dig allt gott och att de där bacillerna försvinner fort som attan!

Trevlig helg!

Kram Maria

Anonym sa...

Uch och fy för att vara sjuk:( Skickar en stor krya på dig kram!
Ikväll här blir det grilla med familjen och njuta i vårat nybyggda uterum!

Kram Maria

Anonym sa...

Här händer det inte mycket, lite grillning ikväll i nya fina utemöbler och ett glas kallt vitt till det:-) Hoppas verkligen att du snart kryar på dig!!

Kramar Hanne

Anonym sa...

Hej
Har själv legat sjuk i 2 veckor med lunginflammation, så idag var första dagen på jobbet på länge. Dock endast halvdag idag och ledig i morgon så det blir en lugn start.

När jag kom hem tog jag ett varv med dammsugaren och städade av lite så man njuta lite av helgen :) När sonen kommer hem från fotbolls träningen är det dags att tända upp grillen. Ikväll ska vi grilla räkor! Sen ätas tillsammans med hemgjord aioli :)) mums!!!!

Kram och krya på dig!!!!

Med vänlig hälsning, Fia

Malin sa...

Hoppas du snart blir bättre. Idag tänkte jag göra någonting jag älskar men gör alldeles för sällan nämligen gå på stå upp. Här i vår stad har vi en klubb som heter GASTA de har stå upp varje onsdag kväll ofta med någon lite kändare och i dag är Tomas Järvheden på besök. Det ska verkligen bli roligt. Kram Malin