lördag 20 april 2013

SOLIG UNDERBAR LÖRDAG I STALLET

 
 
 
 
Mjukaste mysigaste mulen!
 
 
 
Hej sköna lördag!
 
 
 
 
Vilket underbart väder vänner, tänk våren är äntligen här:)
 
 
Som ni vet började ju Emma rida för ett tag sedan på en liten ridskola här utanför stan, så på lördagar har vi numera stallhäng! Idag åkte vi ut efter lunch jag, Emma och Alice och min kollega E (som också rider där, fast på torsdagar:). Jag kan inte säga det nog men jag tror nog detta är den bästa ridskola jag någonsin varit på, så familjär och mysig och alla är såå snälla!
 
 
 
 
Idag fick vi hålla till i stortstallet, det nybyggda med alla stora hästa. Emma som bara hunnit med om det ens är fem lektioner skulle faktiskt idag få rida stor häst och inte ponny, gissa om hon var glad;) Varje vecka får hon en ny favorit i stallet!
 
 
 
Tokfia som försöker få i ordning sin häst:)
 
 
 
Hunters i leran!
 
 
 
fiiiina ihop!
 
 
Jag är så stolt över ungen min så jag tror jag spricker lite! Alla andra i gruppen har fortfarande någon som leder, men Emma får rida helt själv och på stor häst till och med och idag lyckades hon få henne att gå i form:)
 
 
Uttråkad lillasyster, vill också rida ju! (det fick hon kan jag säga för stallets ägare är bara det snällaste så hon gick och hämtade en häst till Alice som hon fick skritta omkring på i paddocken brevid. Lyckan blev total kan jag säga;)
 
 
Pust klart, det är allt lite jobbigt att rida och pyssla med hästen helt själv (nåväl jag fick hjälpa till lite, för fröken har inte helt koll på allt,)
 
 
Hej då hästarna, vi ses snart igen!
 
 
 
Och vi ses i morgon igen, ha nu en fin kväll vänner!
 
 
 
KRAM 
 
 
 

4 kommentarer:

Gabriella sa...

Så härligt! Åh jag blir nästan lite nostalgisk och tänker på när jag var yngre och red. Gick också på en liten ridskola som kändes så där härligt mysig!=)

Ninelin sa...

Mysiga bilder. Genast kommer minnena upp när jag var liten och hade egen, en islandshäst som hette Pärla :-) kram

Anonym sa...

Underbara bilder vännen!

Anonym sa...

Åhhh så härligt finns inget bättre rent mentalt än att gå och strosa i stallet, sätta näsan mot den varma hästkroppen och bara andas in, love it :)
Så himla fin dotter du har, väldigt lik sin vackra mor :)

Kram
Anna.P