onsdag 10 april 2013

SNART UPP OCH IVÄG

 
 
 
 
Pengar växlade och passet framtaget! Till Paris får nya fina väskan och matchande plånboken från By burin/Modesto hänga med. Det vankas visst inte heller finaste vädret, utan vi får räkna med lite kyla och regn så en skön ny scarf från Syster P/Pure Love blir perfekt att packa ner med (den är visst perfekt matchi matchi med mina nya uuuursnygga sneakers med, dom kan ni smygkika på på instagram om ni är nyfikna:)
 
 
 
 
Tjing vänner!
 
 
 
 
Gissa om jag kände paniken komma i natt då jag helt plötsligt insjuknar i det värsta! Nu har det lugnat sig och jag konstaterar att jag troligen blivit matförgiftad på snabbmatsresturangen där vi snabb slängde i oss lunch på lillans begäran efter sjukhusbesöket igår. Men nu så håller jag tummarna för att jag piggnar till lite tills vi lyfter mot Paris!
 
 
 
Nu dags att ta tag i min inkorg som dignar av obesvarade mail, har fått så himla många frågor om badrummet och annat som bara måste tas tag i. Jag brukar faktiskt vara den som alltid svarar, antingen här där ni kommenterat, på instagram eller via mail, så om ni inte fått något svar så ber jag om ursäkt! Tycker det är det värsta när man undrar något och blir nochalerad, men ibland har jag helt enkelt inte tid då mitt riktiga jobb och min familj måste gå i första hand och då hamnar mailen längre och längre ner i inkorgen (och ni vet ju liksom jag att cybervärlden har ibland en tendens att tappa bort viss information och slänger ibland både ett och annat i ens skräppost, vilken jag sällan kollar igenom!;) men som sagt svar på mail kommer så fort jag hinner:)
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 


6 kommentarer:

Lise-Lott Lyremo sa...

Så fint det blev i nya badrummet.
Ha en trevlig resa nu.

Nina Hedberg sa...

Trevlig resa! Underbart med Paris. Om ett par veckor ska jag dit och som jag längtar. Kram

Bakom dörr nr. 11 sa...

Ha det riktigt mysigt i Paris.
Kram Pia

yasmine modell mamma och fru sa...

ha en trevlig resa
kram

LOPPISLIV sa...

Vad mysigt med resa till Paris :-)) Hoppas du hann bli riktigt kry innan ni for iväg! Ha det så gott!! Kram Paula

Tess sa...

Hoppas du njuter och har det alldeles underbart! Paris är ju fantastiskt!
Kram