torsdag 21 februari 2013

NYHETER FRÅN DERMALOGICA HOS HANNA

 
 
 
 
 
Igår hade jag bokat in mig hos Hanna på Hudvårdsrummet för lite ögonbrynsplock och färgning. Tycker det är så himla skönt att få proffsig hjälp med just det området. Passade även på att spana in lite nyheter som kommit från Dermalogica när jag ändå var där:)
 
 
 
 
Det som lockar mest att köpa och komplettera mitt lilla dermalogica kit jag har här hemma är den produkten som heter Super sensetive shield. Det är ett solskydd/dagkräm som är perfekt under make up'en och passar till den lite känsligare huden. Jag har egentligen inte någon känslig hud, utan en ganska normal (men torr emellanåt, eftersom jag jobbar i typ den värsta uttorkande miljön hela dagarna) men den här produkten tror Hanna skulle passa mig och eftersom den även har solskydd i sig (vilket jag är urdålig på att använda nu när vårsolen kommer titta fram;).
 
 
 
 
Hanna är gullig och letar fram lite prover till mig. Tycker det är super att få små prover och prova hemma lite innan man köper en ny dyr produkt:)
 
 
 
 
Nästa besök hos Hudvårdsrummet blir redan på tisdag igen. Nu har jag äntligen kommit till skott och bokat en sån där peeling igen (ni kanske kommer ihåg att jag gjorde en Enerpeel, för ett bra tag sedan, som jag blev supernöjd med. Huden blev så himla fin och verkligen förnyad och uppstramad efter det:). Nu ska jag testa en ny sorts peeling med Teosyal (jag tror det hette det:) som Hanna tagit in och jag hoppas resultatet blir lika bra som sist:)
 
 
 
Psst, Återkommer om en liten stund med en suuuperfin tävling åt er raringar;)
 
 


2 kommentarer:

Tess på Tilda och Mamma sa...

Har provat deras grejer en gång men tyvärr fick jag utslag eftersom jag är lite överkänslig så funkade deras produkter inte på mig. Synd eftersom jag hört så mycket bra om dom .
Ha en fin helg/Theres

Hus Inspiration Inredning sa...

Å är jätte sugen på att köpa men behöver hjälp att välja vilken sort:) Hoppas du tycker om proverna!