tisdag 26 februari 2013

EN TILL LITEN BADRUMSUPPDATERING

 
 
 
 
 
 
Några av er vill se hur badrummet blir och till er som undrar om det är klart kan jag tala om att det är det inte! Vi har haft lite otur på slutet av bygget då målaren blev sjuk och rörmokaren inte kunnat komma till oss. Vi har nämligen inte valt en firma som gjort hela badrummet, utan en firma med snickare och kakelsättare och sedan en målarfirma och en rörmokare osv. Dels för att kunna hålla ner kostnaden lite och några andra skäl. Detta medför ju då också att det tagit lite längre tid att färdigställa allt, än om man tar en firma som gör allt. Nu har man fått vänta in ett moment innan vi kunnat ringa nästa hantverkare och säga att nu får han komma, samt att vi har fått vänta på vissa leveranser av beställda varor (som tex. det vackra golvet som tog 2 1/2 månad från beställning att få) + torktider hit och dit.
 
 
Men just nu status: målaren stryker sista lagret färg i taket idag (vi har valt att måla det en extra gång för att få det riktigt bra och det är tydligen inte så vanligt att man gör), i slutet av nästa vecka kommer rörmokaren och kopplar in all vvs, sen så! Ja då är det bara skåpet som saknas (som vi ännu inte kunnat åka och hämta eftersom det är ute och seglar i en kontainer på något hav på väg från Kina!:)
 
 
Men sen så...
 
 
 
 
 


7 kommentarer:

Weronica - En mammas dag sa...

Spännande! Kan tro att det skall bli skönt när det är klart sedan :)

Anonym sa...

Kommer bli så fint, älskar golvet du valt! Nyfiken på vilket skåp det ska bli:)

/J

Maria i Lilla villa vita sa...

Åh, men det kommer ju bli så vackert!

Än så länge håller jag bara på att planera vårt badrum och sedan vill man ju att allt helst ska vara klart igår. Bävar för byggandet, men den som väntar på något gott...

Stor kram till dig!

Maria

Linruz sa...

Ser som alla andra fram emot att få se det färdigs resultatet .Är övertygad att det kommer bli kanonsnyggt.
Kram på dig
Lina

helen by the westcoast sa...

Spännande med renovering/nybygge! Tycker om din layout på bloggen.nyfiken vad du har för ngn? Tips önskas då jag nu känner mig redo för nystar!

Home of m sa...

Kommer bli så fint och värt att vänta på. =)
Kramelikram

FixarFarsan.se sa...

Låter du spottarna hänga sådär så kanske det blir en helt ny mode-trend? ;)