lördag 9 februari 2013

EN SNÖIG FEBRUARI LÖRDAG

 
 
 
 
Det är väldigt vacker ute just nu med all kritvit nysnö och det blå-grå ljuset, men jag kan inte hjälpa att jag längtar lite efter våren i hjärtat! Vår lilla klotkörsbär på framsidan är nästan dränkt i all snö som vi skottat bort:)
 
 
 
Hej bloggvänner!
 
 
 
Mår ni fint denna februari lördag?
 
 
Här ska vi precis ge oss av bort till fina vänner på lite mello-mys (hoppas det blir liiite bättre låtar denna gång;) så jag passar bara på att kika in en kortis till er först:)
 
 
 
 
 
I detta snöväder glädjer jag mig verkligen åt mina ursköna varma uggisar som jag köpte i höstas hos Creative. Om ni ska satsa på bra vinterskor rekommenderas dessa verkligen, har inte frusit en enda dag i vinter och de är lätta och sköna att ha på fötterna. Nästa vinter skulle jag vilja ha ett par i svart också:)
 
 
 
 
 
Ha en fin kväll!
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 

6 kommentarer:

Weronica - En mammas dag sa...

Detsamma! Fint med lyktan där på trappan.

♥Linda♥ sa...

Här har det också kommit drivvis med snö. Nog nu tycker jag... Ska strax åka och hämta sonen hos kompis och jag gillar inte att köra när det är mer eller mindre oplogat. Ja, vi får verkligen hoppas att mello levererar bättre idag.
Kram!

vitahusetochelvis sa...

Så fint det ser ut, lagom mycket med snö :) Hemma hos oss är det över en meter.... vet inte om vi kommer och få vår eller sommar alls i år!
Men hoppas :)

Önskar dig en fin kväll!

/S

Krissy Green sa...

It looks beautiful over there....I would swap our Australian summer right now!! :)

Junitjej sa...

Vilka snygga kängor!!!

Att alltid vara den som är den sa...

Underbart snygg lykta ! :)

Stor kram
Emma