tisdag 29 januari 2013

LITE VÅRNYTT TILL ALICE

 
 
 
 
 
Nytt vår kit med skaljacka + byxa och den bästa windstoppern (som nu äntligen går att fästa ihop med jackan igen!) från Po.P till Alice. Jo den lilla loppan älskar att vara ute i ur och skur och Polarn gör ju bara dom bästa kläderna för just utelek.
 
 
 
Hej hallå!
 
 
 
Jag flydde byggkaoset här en stund förut och drog på lite shopping i stället. Nu när jag kom hem sitter allt kakel på plats och det blir så fint (är ni nyfikna får ni kolla in lite nya bilder på instagram:)
 
Nu ska jag åka och hämta den lilla loppan i skolan, hoppas hon blir nöjd med sina nya vårkläder (det är ju rooosa så jag tror nog det, men herregud när ska den rosa perioden gå över egentligen??;)

 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 

6 kommentarer:

anettan sa...

Fint med rosa. Kram Anette

Anonym sa...

Så fint! Har tänkt precis samma våroutfit till min lilla 2-åring! :)

Nazima sa...

Polarn gör bästa utekläderna för barn, den mössan måste jag visa min tös, hon har från att ha velat ha allt i rååsa nästan blivit tvärtom, men lite randigt kanske går hem. Hon fyller 7 till hösten.

//Nazima

Maria sa...

Åh, så fint! Älskar Polarns kläder, klart bästa för utelek! Tyvärr (om det nu är tyvärr...) så behövs inget nytt köp i år då min tjej kan ha samma som förra året, och lillebror kan ärva... Det var så fint i rosa! Min tjej är inte så förtjust i just rosa, lila eller blått ska det vara, till min stora förtret som älskar rosa. Lillebror däremot tycker om rosa! :-)

Miss Tess sa...

Fint ytterklädesset!

Och allt rosa ja, är riktigt trött på det periodvis. Lilla S nya rum kommer definitivt inte bara gå åt det rosa hållet;)

Kram kram

Junitjej sa...

Så fint med rosa!