torsdag 25 oktober 2012

SNYGGA HÖSTPLAGG & EN RABATTKOD TILL ER

 
 
 
 
 
 
 
Just nu är det typ snöstorm här, nej jag skämtar inte! Det snöar verkligen på tvären just nu:S Kanske är på tiden att passa på och klicka hem lite nya vinterskor till mig med, känns som snart är det iskallt om fötterna i de vanliga skinnkängorna! Dessa ursnygga Ugg Adirondack Boot som du hittar här, står högt på min önskelista i svart eller sand.
 
 
 
 
 
Tjing vänner!
 
 
 
 
Nästan precis hemkommen från ett roligt uppdrag som jag haft idag tillsammans med chefen på jobbet. Men jisses på väg mot parkeringen möttes vi av världens oväder som jag inte riiiktigt känner att jag önskar just! Burr, fryser som en tok just nu och jag siktar alldeles straxt mot soffan med en kopp te i handen.
 
 
Men först vill jag bara ge er en trevlig liten överaskning. Bästa Creative Lounge vill ge er alla som nu inte vann i tävligen lite rabatt på ett köp. Ni får 15% med koden: MVHCL (gäller nybeställningar och ej presentkort) i ett dygn från nu!
 
 
 
Gahh det finns ju massor fiiint man skulle kunna klicka hem på stört typ:)
 
 
 
 
 
 
Som denna Asta dress från Vintage by Feé - perfekt till alla festligheter i vinter. Vill ha på den!
 
 
 
 
Eller denna snygga silkiga skjorttunika Marlene Shirt också från VbyF. Riktig Mia-stil på hela den där outfiten, bara ett långt halsband som saknas typ;)
 
 
Eller den här blusen Night Enchanting från Day, åhh jag dör en smula så fiiin.
 
I vinter vill jag matcha mina kläder med svarta och guldiga smycken. Gärna denna typen av örhängen, enkelt och lite glittrigt från Dyrberg/Kern, läckra grejer eller hur? och det är faktiskt riktigt trevligt pris på det mesta också:)
 
 
Ja, det finns massor man vill ha, kolla in under nyhetsfliken på Creative där ligger en massa snygga nyheter uppe och mer kommer det!

 

 
Vi ses i morgon igen och då är det freeedag, veckans bästa bästa dag:)
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 


3 kommentarer:

Vuxenmamman sa...

Så vackra kläder! Skorna är ju underbara.

Tack för rabattkod!

KRAM

H`s enkla vardag sa...

Ja dom har så mycket fina kläder! Och trevliga är dom ju också!
Ska kolla in det när jag vaknar imorgon efter nattpasset!
Kram Helena

Carina sa...

Jätte fint