tisdag 23 oktober 2012

NU KAN KYLAN & SNÖN KOMMA

 
 
 
 
Fina fluffiga mössor till små sessor från Polarn & Pyret - typ det enda dom kunde tänka sig i hela butiken när denna mamma föreslog att vi skulle kika på vinterkläder där! Jo dom har nog växt ifrån kära gamla Polarn, även om jag tycker att där finns dom absolut bästa ytterkläderna man kan tänka sig!
 
 
 
 
 
Hej hej vänner!
 
 
 
 
Hrmm ska man tro på väderrapporten kan vi vänta snö redan på fredag. Känns kanske en aningen tidigt om du frågar mig.
 
Men som sagt det gäller att vara förberedd när den väl kommer hur som.
 
 
Nu är nästan alla vinterkläder till sessorna fixat och jag hoppas mina små håller sig varma och torra även denna vinter. Kände att det var bäst att passa på och eftersom jag verkligen ogillar fyllda köpcentran på helgerna passade vi på att åka en måndagskväll!
 
 
 
 
Fina Ecco goretex har båda fått. Vi har kört dessa skor i många år och vi bara tokgillar Ecco. Tjejerna har aldrig frusit eller varit blöta om sin små fötter i dom. I år fick Emma en lite tuffare modell som bara var sååå snygg!
 
 
 
Alice vinterkit, grå jacka och svarta byxor från Mini a ture/Lucky Little Me, svarta klassiska Ecco och ett par supersköna fleecevantar/Polarn.

 
 
Nu passa på att få lite sol på näsan -. den lyser faktisk idag på min lediga dag - jippi!
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 


7 kommentarer:

Livet på landet sa...

Mina stora vill inte heller ha polarns kläder längre..tur för mig att jag har en liten nyföding att klä;-)

De tuffa eccokängorna försökte jag "sälja" in hos 12-åriga sonen i helgen..men tyvärr föll de honom inte på läppen. De är kräsna de där "små";-)

Kram H

Vardagslyx sa...

Snygga kläder o skor!Skönt att ha det där fixat!
Här har vi kommit så långt att alla 3 har vinterjackor. Julia har vinterskor också, men de andra två, 10 o 14 år, vill inte ens ha några, utan tycker gympaskor duger bra...

Kram Pernilla

Jeanette sa...

Ååå vad duktigt att ha fixat vintergarderoben...!!
Här får gärna snön vänta några veckor till!!! :)

Kram J

Postadress Torslanda sa...

Snygga vinterkläder. Jag har en lite mindre tjeja fast har anat att det här med att de växer ifrån PoP kommer. Bra att få lite inspiration inför vad som komma skall. Ha en fin dag i solen

Home2tiny sa...

Köpte alltid alla ytterkläder till killarna på PoP när de var små. Nu är de så stora att de köper alla sina kläder själva, har jag tur får jag ibland vara med som smakråd. Eftersom jag är ett stort fan av svart o vitt i all inredning, måste jag bara säga att ditt hem är så snyggt?

Anonym sa...

Fasen vilka fin grejer! Här hemma är det fortfarande PoP. som gäller;)

Kram J

Life's Silverlining and I sa...

Jackan var verkligen jättefin! Skönt att vara rustad för vintern nu:) kram Nilla