lördag 29 september 2012

LÖRDAGSMYS PÅ GÅNG

 
 
 
 
Ett besök i stans bästa ostaffär blev det igår och med hem i påsen följde favoriterna Brié, Gruyere, Morbier och Hertig och eftersom vi var så mätta efter kvällsmaten igår blev det massor över till idag:)
 
 
 
 
 
Hej hej!
 
 
 
 
Gud vilket jag-sitter-inne-och-myser höstväder det har varit idag, regn till och från och en riktigt mörk himmel, mysigt mysigt!
 
Vi som har massor som vi behöver ta tag i i trädgården så vi får hoppas att i morgon på lite uppehåll! Har ni plockat in era utemöbler än och satt lökarna i jorden?
 
Nu tar vi lördagskväll och myser lite i höstrusket:)
 
Så ses i morgon!
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 


9 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Här har vi också lördagsmys, dock inte lika snyggt lördagsmys som på din bild!

Kram Pernilla

Milla sa...

Ja idag var det en mysdag verkligen, efter att pantat burkar, slängt glas och handlat godis...
Hoppas på uppehåll med. För här ligger krukor med pellisar omkullvälta och allt framme ute på altanen i en salig röra... och nya lökar har inhandlats, så detta år SKA de i jorden. Imorgon kanske... kram Milla

Gabriella sa...

Åh så mysigt det låter! Och så mycket gott=)

Vuxenmamman sa...

Det är så otroligt gott och mysigt med en riktigt god ostbricka. Har man sedan ett anpassat gott rött vin till så är det som en lisa för själen.

Trevlig kväll

Erika sa...

Lökarna är satta i jorden, underbar kirgislök. Ska bli spännande och se hur de blir...
Trädgårdsmöblerna står på schemat imorgon, då ska de in och grillen också! Hoppas på bättre väder imorgon..

God natt!

H`s enkla vardag sa...

Här är det jobbhelg! men det gör inget med detta väder!! Har alla möbler framme och blommor ute! Har inte satt ner en enda av lökarna jag köpt!Förstår inte när jag ska hinna det heller!
Ha en skön söndag! Kram Helena

mig&mitthem sa...

Nej, har inte påbörjat hösten i trädgården än. Känns inte lika inspirerande som att fixa till vår...eller hur!? Hoppas du får en härlig söndag....krams m

Miss Tess sa...

Ser gott och fräscht ut! Är tyvärr lite dålig på ostar men kul att testa nya sorter.

Ha en trevlig söndag.

Kram

zhanna krasovskaya sa...

Здравствуйте!!! Меня зовут Жанна, я живу в России. Так получилось, что Ваш блог был отправной точкой моего блога... Мое знакомство со Швецией началось в 2002 году, когда мы с мужем были в туристической поездке в Вашей стране.Затем последовала ИКЕА и желание видеть свою жизнь в другом свете. Спасибо за блог!!!