måndag 15 augusti 2011

TINE K HOME A/W 2011Någon mer än jag som är supersugen på att sniffa på dom nya doftljusen från Tine K? Dom sägs dofta fig, white tea och ginger och jag spår en ljus framtid för dom!:))
Bilderna är lånade med tillstånd från Tine K bloggen


Hallo Vänner!


Jag blir bara mer och mer sugen på höst för var dag som går, att få boa in sig i sitt lilla hem, fixa och pyssla, förnya och till och med kanske flytta om lite! Visst är hösten mysig, jag bara äääälskar hösten, har alltid gjort det, nästan mer än sommaren faktiskt!:))

Runt om pratas det om denna höst, lite här och var, stämningen har ändrats, den är nära supernära (fast i dag har vi stålande sol och faktiskt lite värme här!), garderober börjar fyllas med höstkläder och man tänder ljus. Alla kryper in och ner i soffan med en filt och en kopp te, känslan har kommit av en liten mätthet av sand mellan tårna, grillfester och långa ljumna sommarkvällar...


Fina vägglyktor hos Tine i höst och jag längtar så efter den där lampan jag beställde (den som nu är på g hem till mig inom kort enligt ryktet:) när jag ser höstens bilder. Skulle gärna ta ett gäng av dom där lamporna i olika varianter!!:))Vi ses!TJING6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag längtar med efter Tine nyheter!!!

Grodmamman sa...

Fina saker från TineK!:)
Jag gillar också hösten. Mysigt att sitta under en filt, tända ljus, en kopp te och läsa en god bok!:)
Kram

Weronica - En mammas dag sa...

Det skall bli kul att se - speciellt stylingen i vanlig ordning. Läste just reportage i lokalt utdelad tidning från Mitt Vita Hus. Skoj!

MIA sa...

Weronica: Oj nu kom en liten lätt känsla av illamående...sprang genast ut till brevlådan men ingen tidning hos mig:/ Blev det bra, har stor ångest för egentligen känner jag mig lite blyg för allt vad det där med reportage heter;)

KRAM

Graadskan sa...

Vilka härliga bilder! Tine K kan sin sak!!
Ljus med doft av ingefära kan nog ALDRIG bli fel, känns som ett måste inför hösten... ;)

Ha det gott!
Kram Camilla

FORMELLE DESIGN sa...

Man längtar verkligen efter hösten och att få mysa inne när man ser dom här jätte fina bilderna. Dom är duktiga Tine K :)

Må så gott!!

//Johanna